Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Priručnici  /  Kuharice / 

SVE ZA 15 MINUTA

 
 
 
SVE ZA 15 MINUTA
SVE ZA 15 MINUTA
JAMIE OLIVER
Kataloški br.: 102509
Cijena: 179,00 KN
Klupska cijena: 149,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
„Ova je knjiga u cijelosti posvećena onome što traži vi, čitalačka publika – superbrzim, ukusnim i hranjivim jelima koja možete pripremati svakodnevno.

Stvaranje ovih recepata za mene je bilo posve novo iskustvo i dao sam sve od sebe da se u njima odraze metodičnost, domišljatost, društvenost i zabava, uz predivne sastojke koji će vas oduševiti fantastičnim okusima! Po svoj prilici više nikada neću napisati ovakvu kuharicu, no budite uvjereni da je ovo klasična zbirka koja će vas oboružati vještinama potrebnima za pripremu čudesnih jela, i to nevjerojatno brzo.

Nadahnuće sam crpio s raznih strana svijeta, preuzimao okuse koje svi obožavamo, poigravao se klasičnim jelima s piletinom, odrescima i tjesteninom, dodavao jednostavne sastojke nadahnute azijskom kuhinjom i genijalne marokanske okuse, pojačavao mega-salate i još mnogo toga. U biti nastojim prikazati sve vrste jela koja bi vam mogla prirasti srcu. A ovo su neka od najbržih i najjednostavnijih jela koja sam ikada pripremio.

Riječ je o daleko najuravnoteženijoj i najuzbudljivijoj kuharici za svakodnevnu primjenu koju sam vidio – ako vam se svidjela knjiga Sve za 30 minuta, ova će vas raspametiti.“
Jamie Oliver         
StraniceStranice
288
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
200
 
VisinaVisina
280
 
DebljinaDebljina
22
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533166643
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…