Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Priručnici  /  Zdravlje / 

NAJBOLJI VODIČ ZA TRČANJE I MARATON

 
 
 
NAJBOLJI VODIČ ZA TRČANJE I MARATON
NAJBOLJI VODIČ ZA TRČANJE I MARATON
GRUPA AUTORA
Kataloški br.: 101642
Cijena: 149,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Bez obzira na to jeste li početnik u trčanju ili iskusan sportaš, ovaj će vam priručnik pomoći da postanete još učinkovitiji i razboritiji trkač. Potaknut će vas da se usredotočite na razumne ciljeve koje možete postići te će vam ponuditi strukturirane i ostvarive programe treninga. Uz ovaj ćete izvrstan vodič postaviti temelje odlične forme, a stručni treninzi za snagu i jačanje trupa poboljšat će vašu ukupnu snagu i pokretljivost.

Priručnik obuhvaća sve što je potrebno za svakodnevno trčanje, od uobičajenih trkačkih ozljeda i načina njihova sprječavanja do prikladne odjeće, odgovarajuće prehrane i savjeta o uzimanju tekućine. Onima koji doista žele ispitati svoju izdržljivost pruža savjete i strategije kako usavršiti pripreme za dan utrke, trčanje i oporavak, bez obzira na to spremaju li se na svoju prvu kratku utrku ili su se odvažili na puni maraton.

Mr. sc. Glen Thurgood vlasnik je studija Training Shed u engleskom gradiću Market Harboroughu. Ima 15 godina kombiniranog iskustva kao vrhunski sportaš i trener, a radio je s fakultetskim, profesionalnim i nacionalnim ragbijaškim, nogometnim i bejzbolskim momčadima. Glen je također konzultant za mnoge vodeće međunarodne brendove fitnesa.
Mr. sc. Gareth Sapstead glavni je osobni trener u studiju Training Shed u Market Harboroughu. Kao visokokvalificirani specijalist za snagu i kondiciju, radio je s mnogim klijentima i timovima koji su težili snažnom, funkcionalnom i dobro razvijenom atletskom tijelu.

Dipl. ing. Chris Stankiewicz šef je klinike u studiju Training Shed u Market Harboroughu. Radio je s poluprofesionalnim i profesionalnim sportskim timovima te u bolnicama baveći se tretmanom i rehabilitacijom nakon različitih ozljeda zadobivenih u prometnim nesrećama i na radnome mjestu.     

Prelistajte knjigu:
 
 
     
PrevoditeljPrevoditelj
GRUPA PREVODITELJA
 
StraniceStranice
192
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
200
 
VisinaVisina
238
 
DebljinaDebljina
14
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
34
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531417198
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…