Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Hobi i zabava / 

JEDNOSTAVNA RJEŠENJA ZA SVAKODNEVNE PROBLEME

 
 
 
JEDNOSTAVNA RJEŠENJA ZA SVAKODNEVNE PROBLEME
JEDNOSTAVNA RJEŠENJA ZA SVAKODNEVNE PROBLEME
GRUPA AUTORA
Kataloški br.: 102665
Cijena: 296,00 KN
Klupska cijena: 198,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Ova zabavna i iznimno praktična knjiga do kraja skida veo tajne koji obavija popravke, omogućuje vam da sami popravite naoko nepopravljivo te da riješite više od tisuću problema s telefonima, fotoaparatima, prijenosnim računalima, bravama, perilicama rublja, kosilicama za travu, cijevima za vodu, automobilima … te mnoštvom drugih predmeta koje svakodnevno upotrebljavamo.
 
Popravci opisani u ovoj knjizi jednostavni su i brzi. Kada nešto pođe po zlu u vašoj kuhinji ili automobilu, savjeti će vam pomoći da brzo, bez nepotrebne zabrinutosti riješite problem, jer ne zahtijevaju tehničko znanje. Mnogi opisani popravci domišljati su i zabavni, to više što se alati i materijali primjenjuju na nov, neuobičajen način. Uz njihovu pomoć ponovno ćete zavladati vlastitim okruženjem, bez nepotrebnog trošenja novca i vrijednog vremena.
 
 

Uz knjigu ćete potpuno besplatno primiti i ovaj fantastični ODVIJAČ SA 6 NASTAVAKA I SVJETILJKOM. Rukovanje ovim alatom iznimno je jednostavno i lako, a kad god Vam zatreba, bit će Vam pri ruci! Odvijač sadržava čak 6 nastavaka za vijke različitog oblika i veličine. To je kao da imate 6 različitih odvijača pri ruci! Dovoljno je da neki od 3 križna ili 3 plosnata nastavka pričvrstite na magnetni utor na vrhu odvijača i posao može započeti. Tako je lako! Odvijač možete pričvrstiti za pojas, ponijeti sa sobom na odmor ili putovanje, držati u automobilu, torbi ili uredu kako bi uvijek bio uz Vas, spreman da Vam olakša svaki kućanski popravak. Jedno je sigurno – izvući će Vas iz neprilike baš kad ga najviše trebate!         
PrevoditeljPrevoditelj
LABUS MIRO
 
StraniceStranice
320
 
UvezUvez
TVRDI
 
ŠirinaŠirina
200
 
VisinaVisina
260
 
DebljinaDebljina
26
 
ZbirkaZbirka
READER'S DIGEST
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531416993
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…