Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Znanje  /  Putovanje i odmor / 

NEZABORAVNI IZLETI-SLAV.I SRED.HRV

 
 
 
NEZABORAVNI IZLETI-SLAV.I SRED.HRV
NEZABORAVNI IZLETI-SLAV.I SRED.HRV
Kataloški br.: 102681
Cijena: 49,90 KN
Klupska cijena: 45,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Nezaboravni izleti Hrvatskom – Slavonija i Središnja Hrvatska je neizostavni vodič za sve ljubitelje prirode i lijepih krajolika. Pronađite prirodne ljepote u svojoj blizini!

Svaki slobodan trenutak u današnje je vrijeme i više nego dragocjen. Provesti ga kvalitetno povlastica je koju si tek rijetki mogu priuštiti. Kroz trinaest izleta, koliko ih je obrađeno u knjizi Nezaboravni izleti Hrvatskom – Slavonija i Središnja Hrvatska, posjetiteljima je omogućeno upoznavanje većega dijela Nizinske Hrvatske.

Knjiga je zamišljena tako da pomogne svim čitateljima u osmišljavanju izleta u bližu ili dalju okolicu. Posjetitelji će stoga u knjizi pronaći izlete različite kilometraže i vremenskog okvira koji je potreban da bi se trasa izleta mogla svladati.

Na početku svakog izleta, nakon kraćega uvodnog dijela, nekoliko je tehničkih podataka, poput osnovnoga smjera kretanja, okvirne dužine izleta izražene u kilometrima i najkraćega vremena potrebnog za obilazak svih odredišta. Potom slijedi kraći opis znamenitosti koje posjetitelj nipošto ne bi trebao zaobići. Svaki izlet prati pregledna karta s jasno označenim smjerom kretanja. Manja izletišta ili druga odredišta koja nisu sastavni dio osnovne trase izleta opisani su u zasebnom okviru. Vrijedi ih, naravno, posjetiti ako izletnik može produljiti izlet za dan ili dva. Posjetitelji koji raspolažu s više slobodnih dana moći će lako povezati dvije trase ili više trasa susjednih izleta. Izlet, naime, ne mora završiti ondje gdje je to naznačeno u ovoj knjizi.

Uostalom, nerijetko su najuspjeliji oni izleti koje posjetitelji sami isplaniraju prema svojim željama i interesima. Ova je knjiga samo mala pomoć u osmišljavanju izleta i predlaže sadržaje koji zaslužuju da ih se posjeti i istraži.

Otisnite se u neke nepoznatije krajeve i upoznajte šarm biciklističkih staza, tradiciju vinskih podruma, kolorit kulturnih priredaba, umijeće pripreme vrhunskih gastronomskih specijaliteta, istinsku ljepotu planinarenja, radost gljivarenja, uzbudljivost vožnje skelom i još mnogo toga.

Ova je knjiga prvi od tri separata knjige Nezaboravni izleti Hrvatskom.

StraniceStranice
128
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
195
 
VisinaVisina
248
 
DebljinaDebljina
5
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531417778
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…