Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

DŽENTLMENSKA PONUDA

 
 
 
DŽENTLMENSKA PONUDA
DŽENTLMENSKA PONUDA
QUINN JULIA
Kataloški br.: 103119
Cijena: 139,00 KN
Klupska cijena: 45,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Nezakonita kći grofa od Penwooda, Sophie Beckett, nikad nije bila prihvaćena u pristojnom društvu. A od prerane smrti njezina oca, njezina joj je maćeha učinila život još težim, tjerajući je da radi kao neplaćena sluškinja. Sophie provodi dane u mukotrpnom radu sve dok jedne noći njezini prijatelji i kolege iz redova služinčadi ne skuju plan koji će joj omogućiti odlazak na krabuljni ples obitelj Birdgerton.

Tamo upoznaje svog princa iz bajke, zgodnog Benedicta Bridgertona i zaljubi se u njega preko ušiju. Benedict je jednako očaran, ali kad na satu otkuca ponoć, Sophie mora napustiti plesnu dvoranu, ostavivši samo svoju rukavicu u njegovoj ruci…
 
„Pametno, duhovito!”
Time Magazin
 
Julia Quinn počela je pisati po završetku fakulteta i otad ne prestaje. Autorica je nagrađenih povijesnih ljubavnih romana, uključujući bestselere New York Timesa, seriju romana o obitelji Bridgerton koja započinje romanom Vojvoda i ja. Na hrvatski su joj jezik do sada prevedeni romani Deset stvari koje volim kod tebe i Tajni dnevnici gospođice Mirande Cheveer. Diplomirala je na Harvardu i Radcliffeu i sada živi sa svojom obitelji u državi Colorado. Posjetite njezinu internetsku stranicu na adresi www.juliaquinn.com. 


Prelistajte knjigu:

 
 
      
PrevoditeljPrevoditelj
BUDAK ZRINKA
 
StraniceStranice
372
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
143
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
ZbirkaZbirka
KRALJICA LJUBAVNIH ROMANA
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
72
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531418249
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…