Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Hobi i zabava / 

OSNOVE PLETENJA/OSNOVE KUKIČANJA

 
 
 
OSNOVE PLETENJA/OSNOVE KUKIČANJA
OSNOVE PLETENJA/OSNOVE KUKIČANJA
Kataloški br.: 104851
Cijena: 99,79 KN
Klupska cijena: 78,99 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Pletenje moderne i kreativne odjeće te modnih dodataka pomoću priručnika Osnove pletenja, obveznog štiva za sve pletačice, postaje pravo zadovoljstvo.

Ovo je osnovni vodič koji svim početnicima omogućuje da odmah počnu plesti. Vještine se mogu proširiti kreativnim tehnikama pletenja, kao što su čipke, pletenice i narodni motivi, kako bi se dobile raznolikost i elegancija. Koristeći se priručnikom, vrlo se lako mogu naučiti tehnike nabiranja, pletenja izduženim petljama, izrade gumba i kićanki, čak i pletenja s perlama. Priručnik je bogato ilustriran s prikazima rukotvorina i detaljnim fotografijama. Osnove pletenja nužan je priručnik koji uvijek može biti uz vas.
 
Claire Crompton talentirana je pletilja s više od 15 godina iskustva. Diplomirala je dizajn pletene odjeće što ju je odvelo u industriju pletenja.
 
  • Pletite sa stilom i kreativnošću
  • Otkrijte nove tehnike
  • Pronađite novu inspiraciju
 
 
Bilo da ste početnik ili samo tražite svježe ideje, Osnove kukičanja knjiga je za vas.

Uz jasne upute, shematske prikaze i slike, početak je jednostavan. Jednom kad svladate rad kukicom, pružit će vam se neograničen izbor ukrasnih bodova poput picot petljica, čupavog boda i Solomonovih uzlica. Kad postanete vještiji u kukičanju, naučit ćete oblikovati svoj rad, izrađivati ukrasne detalje i raditi s perlicama. To su samo neke od vještina koje će se svidjeti i iskusnim ljubiteljima kukičanja. Uz pomoć ove knjige naučite tehnike za izradu ukrasa za kućanstvo, odjeće i modnih dodataka, koji će vas uz Osnove kukičanja potaknuti na daljnje učenje, isprobavanje i stvaranje.
 
Sue Whiting uspješna je kreatorica kukičanih i pletenih odjevnih predmeta. Diplomirala je na Londonskom modnom koledžu i iza sebe ima 30 godina iskustva u modnoj industriji i bavljenja tom vrstom ručnog rada. Autorica je nekoliko knjiga na temu ručnog rada iglom i redovito surađuje s velikim proizvođačima i dobavljačima konca.
 
  • Kukičajte kreativno
  • Otkrijte nove tehnike
  • Pronađite svježe nadahnuće
ŠirinaŠirina
1
 
VisinaVisina
1
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
37
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
3858890782905
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…