Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

POSLIJE SVEGA-PAD 1

 
 
 
POSLIJE SVEGA-PAD 1
POSLIJE SVEGA-PAD 1
TODD ANNA
Kataloški br.: 105684
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Treći nastavak svjetskog bestselera o strastvenoj, dramatičnoj ljubavi

Ljubav Tesse i Hardina oduvijek je bila komplicirana, ali sad su dospjeli u fazu u kojoj se izlaz ne nazire. Upravo dok se Tessa sprema donijeti jednu od važnijih odluka u životu, sve se promijeni. U njezinu se svakodnevicu vraća otac koji ju je napustio kao  djevojčicu, Hardin se još uvijek ne zna kontrolirati i sve oko nje počinje se raspadati. Nikome ne može vjerovati, nitko nije onakav kakav se čini. Ni obitelj, ni prijatelji.

Hardin, jedina osoba na koju bi se trebala moći osloniti, pobjesni kad Otkrije njezinu pomno čuvanu tajnu. Umjesto da je pokuša razumjeti, odluči je sabotirati. Tessa je svjesna da je on voli, ali polako počinje shvaćati da sama ljubav, možda, nije dovoljna te da je neprekidan krug ljubomore, nenadanih ispada bijesa i praštanja sve više umara. Počinje se ozbiljno pitati: je li neutaživa strast između nje i Hardina doista vrijedna sve te drame...

 Poslije svega: Pad treći je nastavak ljubavnog serijala američke autorice Anne Todd koji je – s više od milijardu pregleda – postao globalni fenomen umrežene generacije, a golemi uspjeh ponovio je u proširenom, ukoričenom izdanju.  
StraniceStranice
400
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
28
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
10
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533133867
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…