Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Priručnici / 

NA POLJANAMA ZELENIM

 
 
 
NA POLJANAMA ZELENIM
NA POLJANAMA ZELENIM
Kataloški br.: 106047
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Zahvaljujemo svojim studenticama što su razumjele zamisao o stvaranju ovakve slikovnice i zdušno se prihvatile pisanja, crtanja i pjevanja… Olja Dešić i Studio maraton zaslužuju svu našu zahvalnost jer su u potpunosti donirali svoje znanje, visoku profesionalnost i umjetnički rad ovoj zamisli te tako svojom plemenitom gestom omogućili njezino potpuno ostvarenje.

I na kraju, za naslov zahvaljujemo jednom davnom Pjesniku – i kralju. Mislimo da njegov slavni stih ponajviše odražava kakav bi zapravo trebao biti stav čovjeka prema prirodi: ona je stvorena za njega ne samo da bi mu služila nego i da u njoj pronalazi svoj mir, odmor i nadahnuće za ono više u svojem životu.

Začetnica ideje o slikovnici Na poljanama zelenim: Glazbena slikovnica s CD-om je doc. dr. sc. Mirna Marić s katedre za metodiku nastavnih predmeta humanističkih znanosti i umjetnosti na Učiteljskom fakultetu u Rijeci.
Koautorice slikovnice su studentice Učiteljskog fakulteta u Rijeci, dok je aranžman za CD-ove radio Olja Dešić.
Zahvaljujemo svojim studenticama što su razumjele zamisao o stvaranju ovakve slikovnice i zdušno se prihvatile pisanja, crtanja i pjevanja... Olja Dešić i Studio Maraton zaslužuju svu našu zahvalnost jer su u potpunosti donirali svoje znanje, visoku profesionalnost i umjetnički rad ovoj zamisli te tako svojom plemenitom gestom omogućili njezino potpuno ostvarenje.  
StraniceStranice
36
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
210
 
VisinaVisina
298
 
DebljinaDebljina
4
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
64
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532212969
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…