Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

VINOGRADAR

 
 
 
VINOGRADAR
VINOGRADAR
NOAH GORDON
Kataloški br.: 106864
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 89,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Josep Alvarez mladić je koji živi u Santa Euláliji, vinogradarskom seocetu na sjeveru Španjolske, u kojem njegov otac uzgaja crno grožđe koje za sitan novac prodaje za proizvodnju octa. Josep voli život i rad na zemlji, ali drugorođeni je sin i očev vinograd naslijedit će njegov brat Donat, prvorođenac. Josep čezne za uzgojem grožđa i želi da mu se ukaže prilika da oženi Teresu Gallego.
Za to vrijeme madridski bogataši i moćnici spletkare planirajući atentat na političkog vođu Španjolske. Njihove spletke stvaraju oluju intriga koje u svoj vrtlog uvlače i skupinu nevinih mladih poljoprivrednih radnika u Santa Euláliji. Ti će događaji drastično promijeniti Josepov život i, ironično, malo-pomalo ga preobraziti u nadahnutog trgovca vinom s vizijom života koja se sve više širi.

Vinogradar je najnoviji roman američkog pisca Noaha Gordona kojeg su naši čitatelji zavoljeli čitajući njegove romane Šaman, Rabin, Jeruzalemski dijamant i Iscjelitelj iz Zaragoze, te roman Iscjelitelj koji mu je donio svjetsku slavu i po kojem je snimljen i istoimeni film. Dirljiva je to priča o čovjeku u nesretnim vremenima koji pokušava pronaći sreću i koji će boreći se s prirodom i ljudima učiniti baš sve kako bi uspio u svome poslu ali i u ljubavi.  


Prelistajte knjigu:

 
 
      
PrevoditeljPrevoditelj
RAOS PREDRAG
 
StraniceStranice
364
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
ZbirkaZbirka
MOZAIKOVA ZABAVNA BIBLIOTEKA
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531419376
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…