Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Romani i lektira / 

AGINJK JE KNJIGA NA RIKVERC

 
 
 
AGINJK JE KNJIGA NA RIKVERC
AGINJK JE KNJIGA NA RIKVERC
BRETT ANA
Kataloški br.: 107128
Cijena: 69,90 KN
Klupska cijena: 59,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Promotri svijet drugačije! Razmišljaj izvan okvira! Okreni ovu knjigu na sve moguće načine, kreativno joj pristupi, reži, lijepi, piskaraj i znaj: početak knjige možda baš je kraj! Obrni, okreni – počinje fora igra!

 
AGINJK JE KNJIGA (to nije bilo teško otkriti), no AGINJK nije jedino što je ovdje ispisano naopačke, ova cijela knjiga napravljena je naglavačke! Promišljati ovdje moraš odozdo prema gore, od kraja prema početku. U rikverc mozak ubaci i zaboravi na sve što smisla ima! Ovdje su čak i greške fora jer tako se rješava knjiga ova!

Očekuješ početak knjige na prvoj stranici?
A, ne! Ovdje očekuj sve, osim očekivanog! Ovo je aginjk! Ako još ne shvaćaš da je ovo vrlo neobična i naopaka knjiga, tada se pripremi, knjigu preokreni i na zadnju stranicu okreni. Zatim se baci na crtkaranje, rezanje, lijepljenje, presavijanje, piskaranje i probij se prema početku ili, možda, završetku!?!

Mladi kreativci biti će oduševljeni ovom neobičnom knjigom, prepunom urnebesnih i neočekivanih aktivnosti. Uživat će u stvaranju svoje vlastite knjige, opušteno, veselo, bez „pritiska“ rješava li se neki zadatak „točno ili ne“. Ovo je idealna knjiga za sve uzraste, protkana vrhunskom zabavom! Uzor u njezinu nastanku bio je svjetski popularan Wreck This Journal u čijemu ispunjavanju uživaju odrasli, no dohvatila su ga se i djeca, pa je nastalo ovo posebno izdanje i za njih. Trend stvaranja vlastite knjige je na vrhuncu, pridružite mu se!  
StraniceStranice
144
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
160
 
VisinaVisina
246
 
DebljinaDebljina
10
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
64
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533134390
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…