Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Duhovnost / 

SKRIVENA MOĆ VAŠIH PROŠLIH ŽIVOTA

 
 
 
SKRIVENA MOĆ VAŠIH PROŠLIH ŽIVOTA
SKRIVENA MOĆ VAŠIH PROŠLIH ŽIVOTA
TAYLOR ANNE SANDRA
Kataloški br.: 108050
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Doznajte kako možete mijenjati svoju sudbinu

Jeste li se zapitali zašto je neke životne obrasce tako teško promijeniti? Razlozi su možda kodirani u vašoj vječnoj prošlosti – u karmičkim izvorima uspostavljenim prije mnogo života. Možda se stalno borite s financijskim problemima, izgubili ste nadu da ćete ikad naći pravu ljubav ili vas opterećuje ovisnost koju ne uspijevate pobijediti. Moguće je da ti današnji problemi proizlaze iz prošlih života. Nepoznati događaji iz prošlosti mogu čak prouzročiti kronične bolove, prekomjernu tjelesnu težinu ili nedostatak samopouzdanja. No ti izvori iz prošlih života ne moraju ostati tajni – zapravo, više uopće ne moraju utjecati na vas!

Autorica u knjizi Skrivena moć vaših prošlih života istražuje energiju karme i reinkarnacije te otkriva da vaša vječna svijest može postati kodirana i utjecati na vašu današnju sudbinu. Duboko u vašem životu jedinstveni je kôd emocija i informacija koji možda usmjerava vašu današnju sudbinu, no možete otkriti koja karmička iskustva utječu na vas te ih izmijeniti tako da vas istinski iscijele i promijene.

Kad to postignete, moći ćete otpuštati nepoznate prepreke koje su vam stajale na putu, iscjeljivati karmičke odnose i privući novu ljubav te otkloniti negativne obrasce i otvoriti svoj život novim i većim uspjesima.   
StraniceStranice
226
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
138
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
16
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
38
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533047713
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…