Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

OBILJE KATHERINA

 
 
 
OBILJE KATHERINA
OBILJE KATHERINA
GREEN JOHN
Kataloški br.: 107755
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Domišljat, slojevit i duhovit roman o traženju samoga sebe
 

Kad je riječ o vezama, Colin Singleton pada na cure koje se zovu Katherine. A kada je riječ o Katherinama, Colin svaki put dobije nogu. Devetnaest puta, da budemo točni. Dok se besciljno vozi kilometrima daleko od kuće, ovaj ljubitelj premetaljki, nekada smatran čudom od djeteta, ima deset tisuća dolara u džepu, krvoločnog vepra za petama i najboljeg prijatelja, debeljka koji obožava TV emisiju Judge Judy, na suvozačkom sjedalu – ali nigdje nijedne Katherine.

 
Colin ima zadatak – dokazati teoriju o predvidljivosti ishoda njegovih veza s Katherinama, uz pomoć koje će, kako se nada, predvidjeti budućnost bilo koje veze, osvetiti svakoga tko je ikada dobio nogu i naposljetku osvojiti djevojku. Ljubav, prijateljstvo i jedan preminuli austrougarski nadvojvoda dovest će nas do iznenađujućih i neočekivanih zaključaka u ovom domišljatom, slojevitom i duhovitom romanu o pronalasku samoga sebe.
 
John Green je nagrađeni autor s popisa bestselera New York Timesa koji se može pohvaliti nagradama kao što su Printz Medal, Printz Honor i Edgar Award.
Dvaput se našao u finalu književne nagrade LA Timesa. S bratom Hankom, John je polovica Vlog-brothersa (Youtube.com/vlogbrothers), jednog od najpopularnijih video-projekata na svijetu. Možete se pridružiti milijunu Johnovih sljedbenika na Twitteru (@realjohngreen) ili ga posjetiti na web-siteu johngreenbooks.com.  
StraniceStranice
252
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
20
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
18
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533490212
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…