Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

RENDŽER

 
 
 
RENDŽER
RENDŽER
MONICA MCCARTY
Kataloški br.: 107854
Cijena: 149,00 KN
Klupska cijena: 119,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Odabrani da pomognu Robertu the Bruceu u njegovoj misiji da oslobodi Škotsku engleske vlasti i povrati svoju krunu, legendarna družina ratnika poznata kao Čuvari Visočja nastavlja svoje bitke.
Infiltriran duboko u neprijateljske redove, Arthur „Rendžer“ Campbell čuven je po svojim osjetilima oštrim poput britve i sposobnošću stapanja sa sjenkama. Ali kad se Arthur infiltrira u klan čiji je poglavar ubio njegova oca, njegovo srce žestoko traži osvetu. U neprijateljskim se redovima suočava s neočekivanim otporom najdražesnije prepreke – predivne nimfe, kose boje meda, koja je kći njegova neprijatelja.
 
Zaintrigirana tim sirovo naočitim došljakom u očeve redove, živahna i očaravajuća Anna MacDougall je žena čije se vještine u otkrivanju prijevara i laži mogu mjeriti s Arthurovima. Iako čezne za tihim životom i dobrim čovjekom kojega će voljeti, Annu privlači taj tajanstveni vitez čije je oči proždiru, ali koji je istovremeno gura od sebe. Dok ih opasnost, izdaja i prijetnja predstojećeg rata vuku sve bliže zagrljaju, ratnik sazdan od čelika mora natjerati svoje srce da izabere: ljubav ili osvetu.  

Prelistajte knjigu:


 
 
           
StraniceStranice
424
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
32
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531419963
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…