Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

KAO U RAJU

 
 
 
KAO U RAJU
KAO U RAJU
JUDITH MCNAUGHT
Kataloški br.: 108316
Cijena: 139,00 KN
Klupska cijena: 69,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Prepustite se neodoljivu plesu sumnje i strasti
 
Elizabeth Cameron, groficu od Havenhursta, uz iznimnu ljepotu odlikuju rijetka nježnost i silovita hrabrost. No njezin je ugled uništen kada je pripadnici visokog društva vide u naručju Iana Thorntona, zloglasnog kockara i izopćenika iz društva. Ian Thornton, opasno zgodan muškarac tajnog bogatstva i zagonetnog porijekla na putu do Elizabethina srca susreće se sa spletkama, skandalima i pakosnom osvetom.

Suđeni jedno drugome, no svejedno oprezni spram uzajamnih motiva, Elizabeth i Ian upuštaju se u ples sumnje i strasti koji u iskušenje dovodi njihovu nesretnu ljubav. Kada ih trnoviti put tajni od londonskih salona dovede do zagonetnih škotskih visoravni, Elizabeth mora saznati istinu: je li Ian u srcu tek nemilosrdni lovac na bogatstvo?
 
Nakon romana Kraljevstvo snova, Whitney, ljubavi moja, Prije tebe, Jednom i zauvijek i Nešto prekrasno Judith Mcnaught donosi nam još jedan uzbudljiv roman koji će, baš kao i prethodnici, oduševiti sve koji su već upoznali ovu slavnu autoricu, a zacijelo će privući i nove čitatelje.
 
„Romani Judith McNaught prelaze sve granice žanra ljubavnih romana.“
Houston Chronicle               
StraniceStranice
570
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
45
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531419987
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…