Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

SESTRICA S JEZERA

 
 
 
SESTRICA S JEZERA
SESTRICA S JEZERA
GORAN TRIBUSON
Kataloški br.: 108357
Cijena: 59,90 KN
Klupska cijena: 55,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Još jedan napeti i uznemirujući triler omiljenog autora
 
Kada u gorskom jezeru idiličnoga Gorskog kotara bude pronađeno tijelo ubijene mlade medicinske sestre, istražitelji iz Rijeke i Zagreba pokušat će pomoći lokalnoj policiji u istrazi koja će sve više ukazivati da se radi o ritualnom ubojstvu. Zagrebačkoj istražiteljskoj ekipi koju čine iskusni policajci Ognjen Kokot i Ivo Vrabec učinit će se da će istraga biti laka no kad ih put sumnje odvede na više adresa uvidjet će da baš i nije tako. A kad još jedna žena bude ubijena na isti način, shvatit će da suludi ubojica ima još planova…

Istodobno i napet i uznemirujuć roman Gorana Tribusona donosi novi istražiteljski tandem u opus ovog autora koji će uz Vinka Dogana i Nikolu Banića, nadamo se, donijeti nove i uzbudljive kriminalističke priče.
 
 Jedan od najpopularnijih suvremenih hrvatskih književnika, prozaik velikoga te žanrovski i tematski raznolikoga opusa iz kojega unutar svakoga ciklusa možemo izdvojiti antologijske naslove, Goran Tribuson autor je kojega podjednako vole i čitatelji i kritika i ozbiljni akademski krugovi. Sve to je za tako vitalnoga pisca, koji otprilike svake dvije godine objavi novu prozu, gotovo nevjerojatan status. Tribuson ga, dakako, nije stekao nikakvim društvenim i medijskim strategijama ili angažmanima bilo koje naravi, već isključivo svojom darovitošću i neovisnošću, što znači svojom književnom i osobnom autentičnošću koju pokreće jedino strast rasnoga pripovjedača koji se hvata ukoštac sa žanrovima i temama po vlastitom impulsu ili interesu, onkraj trendovskih pritisaka ili očekivanja.
Ana Lederer      
StraniceStranice
215
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
128
 
VisinaVisina
195
 
DebljinaDebljina
15
 
ZbirkaZbirka
BALKAN NOIR
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531418539
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…