Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Samopomoć / 

10 POSTO SRETNIJI

 
 
 
10 POSTO SRETNIJI
10 POSTO SRETNIJI
DAN HARRIS
Kataloški br.: 107847
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 49,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Istinita priča o tome kako je autor uspio ukrotiti glas u svojoj glavi, umanjiti stres i otkriti samopomoć koja doista djeluje!
 
Nakon što je pred kamerama nacionalne televizije doživio napadaj panike, Dan Harris je znao da nešto mora promijeniti u životu. Nevjernik od rođenja, uputio se u bizarnu avanturu tijekom koje se susreo s osramoćenim pastorom, tajanstvenim guruom samopomoći i s nekoliko neuroznanstvenika. Konačno, Harris je shvatio da je uzrok svih njegovih problema ono što je oduvijek smatrao svojom najvrjednijom karakteristikom. Nezaustavljiv, neutišan glas u glavi koji mu je pomagao da se probija kroz visokokompetitivno poslovanje tjerao ga je i da donosi vrlo glupe odluke, koje su utjecale na to da „pukne“ pred kamerama, tijekom emisije uživo.
 
Naposljetku, Haris se spotaknuo o učinkovit način za obuzdavanje toga glasa, koji je oduvijek smatrao nemogućim ili beskorisnim. Bila je to meditacija, sredstvo koje znanstvena istraživanja smatraju korisnim za sve, od snižavanja visokoga krvnog tlaka do premreživanja mozga. Knjiga 10 % SRETNIJI čitatelje vodi od krajnjih granica neuroznanosti, do bizarnih rubnih područja  američke duhovne scene te čitateljima daje popudbinu koja im doista može promijeniti živote.
 
Knjiga 10 % SRETNIJI je u praktičnom smislu najbolja knjiga o meditaciji za neupućene, skeptične ili znatiželjne. Dan Harris je prikupio pronicave, privlačne i smiješne smjernice za putovanje po mračnim zakutcima uma te predlaže što možemo učiniti da pronađemo malo mira. Dijelom ispovijed, dijelom istraživačko novinarstvo, knjiga 10 % sretniji obuzet će vas 100 %.”
Daniel Goleman, autor knjige Emocionalna inteligencija
 
“Potresna, provokativna i često vrlo smiješna knjiga.”
Gretchen Rubin, autorica knjige Projekt Sreća    


Prelistajte knjigu:

 
 
      
StraniceStranice
384
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
125
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
30
 
JezikJezik
Hrvatski
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
71
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531420044
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…