Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

UMIJEĆE PRAVE SREĆE

 
 
 
UMIJEĆE PRAVE SREĆE
UMIJEĆE PRAVE SREĆE
N.V.PEALE/S.BLANTON
Kataloški br.: 108670
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Želite li pronaći ključ istinske sreće? Zavirite u ovu sjajnu knjigu!
 
U napetom i užurbanom svijetu, u kojem je sve manje sigurnosti, sve se više ljudi bori s osjećajem praznine, nedostatkom svrhe, tjeskobom i depresijom. Norman Vincent Peale u suradnji sa Smileyjem Blantonom u ovoj zanimljivoj i korisnoj knjizi dijeli s nama svoju mudrost i dugogodišnje iskustvo.
Ovdje ćete doznati kako možete postići postići smirenost i riješiti se stresa, kako se opustiti i obnoviti snagu radosti, kako se izliječiti depresiju i tjeskobu, kako riješiti problem alkoholizma, kako ostvariti uspješan brak, kako naći utjehu i razumijevanje u tuzi te kako sretno i zadovoljno starjeti...
Crpeći iz drevnih istina, duhovne mudrosti i otkrića moderne psihologije, ova sjajna knjiga nudi jasan i jednostavan način da pronađemo unutarnji mir, zadovoljstvo i stvarnu osobnu sreću.
 
Dr. Norman Vincent Peale znameniti je autor trideset četiriju knjiga, međunarodno poznat kao svećenik za svakoga. Utemeljitelj je religijsko-psihijatrijske klinike, Instituta za vjeru i zdravlje te časopisa Guideposts, koji ima više od četiri milijuna pretplatnika. Nadahnute poruke dr. Pealea objavljene su u knjigama, časopisima i novinama, a danas su dostupne i na DVD-ima. Njegova najpoznatija knjiga, Moć pozitivnog mišljenja, prodana je u više od 15 milijuna primjeraka i prevedena na četrdeset jezika. Autor je i popularnih knjiga Možeš ako misliš da možeš i Pouzdajte se u sebe.  


Prelistajte knjigu:
 
 
 
PrevoditeljPrevoditelj
JELENC METKA
 
StraniceStranice
244
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
126
 
VisinaVisina
188
 
DebljinaDebljina
20
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
41
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531420310
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…