Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

BESMRTNA LJUBAV

 
 
 
BESMRTNA LJUBAV
BESMRTNA LJUBAV
APRILYNNE PIKE
Kataloški br.: 108605
Cijena: 13,14 € / 99,00 KN
Klupska cijena: 3,85 € / 29,01 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Autorica svjetskih uspješnica Krila, Čarolije, Iluzije i Sudbina donosi nam romansu od koje zastaje srce, višestoljetnu urotu i ljubavni trokut kakav do sada niste vidjeli!
 
Tavia Michaels jedina je preživjela zrakoplovnu nesreću u kojoj su poginuli i njezini roditelji. Shrvana tugom i sama, ima čudne vizije momka kojeg nikad nije upoznala. Dok te vizije postaju sve intenzivnije, Tavia se pita je li zrakoplovna nesreća doista bila slučajna ili je ona sama dio nečega većeg, nečega što ne može ni pojmiti. Počinje tragati za odgovorima. Kada otkrije da su u zrakoplovnu nesreću umiješani njezina tetka i tetak, koji su je prihvatili kada su joj poginuli roditelji, bježi od njih pokušavajući spasiti vlastiti život. U tome joj pomažu Benson, njezin najbolji prijatelj, ali i momak iz njezinih vizija…Tavia će uskoro doznati da se svijet bliži svojemu kraju a jedino ga ona može spasiti… No, hoće li to značiti da će izgubiti Bensonovu ljubav, jedino do čega joj je uistinu stalo?
 
„... nećete je moći ispustiti iz ruku.“
Publishers Weekly
 
Aprilynne Pike počela je pričati priče o vilama još kao dijete s odveć bujnom maštom. U dobi od dvadeset godina diplomirala je kreativno pisanje na Lewis-Clark State Collegeu u Lewistonu, u državi Idaho. Aprilynne živi s mužem i djecom u Arizoni. Svjetsku slavu stekla je romanima iz serijala Krila. Besmrtna ljubav prvi je u nizu romana o glavnoj junakinji Taviji. Više o Aprilynne Pike i njezinim knjigama možete doznati na internetskim stranicama
www.aprilynnepike.com.                  
StraniceStranice
374
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531420341
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…