Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

PRAŠINA KOJA PADA SA SNOVA

 
 
 
PRAŠINA KOJA PADA SA SNOVA
PRAŠINA KOJA PADA SA SNOVA
LOUIS DE BERNIERES
Kataloški br.: 108563
Cijena: 149,00 KN
Klupska cijena: 69,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Veličanstven i dirljiv roman iz pera autora bestselera Mandolina kapetana Corellija

Za kratkog, zlatnog razdoblja vladavine kralja Edvarda VII. Rosie McCosh i njezine tri vrlo različite sestre odrastaju u ekscentričnom domu u Kentu, između dječaka obitelji Pitt s jedne i dječaka obitelji Pendennis s druge strane. Ali njihove dane dječjih pustolovina zasjenjuje početak rata, koji će ih zadesiti na ulasku u odraslu dob.

Mladići se raštrkaju duž zapadnog bojišta. Rosie se suočava s izazovima života onih koji ostaju kod kuće. Zbunjena svojom ljubavlju prema dvojici mladića – vojniku pješaku i slavnom zrakoplovcu – prisiljena se snalaziti u izvanrednim vremenima. Mogu li ona i njezine sestre izgraditi novi život u mogućnostima i razorenosti nakon Velikog rata?
Veličanstven i dirljiv roman slijedi živote nezaboravne postave likova koji nastoje ustanoviti kakvu je sreću moguće sazdati od ruševina staroga svijeta. 

„Louis de Bernierès je u izravnoj struji koja teče kroz Dickensa i Evelyn Waugh… osjeća se da njegov svijet, čim pogledamo u njega, naglo oživi bojama, dodirom i okusom.“
Evening Standard

Louis De Bernières je autor bestselera Mandolina kapetana Corellija, koji je 1995. godine osvojio nagradu Commonwealth Writer's Prize za najbolju knjigu , a po kojem je 2001. snimljen film s Penélope Cruz i Nicolasom Cageom. Njegova novija djela su Ptice bez krila i Partizanova kći, zbirka priča Unatoč i zbirka pjesama Zamišljanje Aleksandrije.   


Prelistajte knjigu:

 
 
           
StraniceStranice
596
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
40
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531420488
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…