Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet  /  Slikovnice, priče i igra / 

SLONICA KOJA ŽELI ZASPATI

 
 
 
SLONICA KOJA ŽELI ZASPATI
SLONICA KOJA ŽELI ZASPATI
FORSSEN EHRLIN CARL-JOHAN
Kataloški br.: 110353
Cijena: 79,00 KN
Klupska cijena: 69,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Za najljepše snove!
 
Slonica koja želi zaspati slikovnica je koja sa svojim čudesnim moćima u stopu slijedi planetarno popularnog Zeku koji želi zaspati. Riječ je o priči koja koristi sofisticirane psihološke tehnike uz čiju se pomoć djeca lakše opuštaju, utonu u san i spavaju spokojno tijekom cijele noći.

Nova priča prati avanturu slonice Helene i njezine Mame Slonice i njihovu potragu za umorom koji će ih svladati i odvesti u carstvo snova. Na putu susreću nove likove kao što je Dremljivi Krtić, ali i već poznate spavalice, poput Zeke Zokija.
Pridružite se roditeljima diljem svijeta koji su prihvatili ovaj novi noćni ritual. Zavladajte ponovo uspavljivanjem i pretvorite ga u smireni i nježni završetak dana svog djeteta!
 
Carl-Johan Forssén Ehrlin revolucionarni je autor bestselera čija je prva knjiga za djecu Zeko koji želi zaspati postala svjetski fenomen. Bila je to prva knjiga iz vlastite naklade koja je dospjela na vrh Amazonove liste najprodavanijih knjiga. Zahvaljujući zadovoljnim roditeljima koji su svojim prijateljima pričali o knjizi i pisali o njoj na društvenim mrežama, proširila se riječ o njezinoj čaroliji. S milijunima prodanih primjeraka, Zeko koji želi zaspati brzo je postao međunarodna uspješnica. Do danas je preveden na više od 40 jezika.     
StraniceStranice
32
 
UvezUvez
TVRDI
 
ŠirinaŠirina
225
 
VisinaVisina
225
 
DebljinaDebljina
10
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
52
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533490397
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…