Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Vaše dijete / 

TRUDNOĆA I DIJETE

 
 
 
TRUDNOĆA I DIJETE
TRUDNOĆA I DIJETE
GRUPA AUTORA
Kataloški br.: 110502
Cijena: 169,00 KN
Klupska cijena: 139,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Što sve trebaju znati trudnice i mladi roditelji
 
Čestitamo! Trudni ste i postat ćete roditelj! Na putu ste koji će vam donijeti nova iskustva, nove sposobnosti, misli, emocije i ponajprije ljubav. Čeka vas uistinu zanimljivo putovanje. Bez obzira na to jeste li prvi put trudni ili vam je ovo već druga ili treća trudnoća, shvatit ćete da ima mnogo toga o čemu valja razmisliti, a rutinski pretporodni posjeti liječniku, odabir dječjih kolica i organiziranje rodiljskog dopusta katkad zasjene nevjerojatnu činjenicu da u vama raste ljudsko biće i da vaše tijelo hrani nov život.

Ova knjiga ponajprije se bavi uživanjem u trudnoći i roditeljstvu, ali istodobno pazi i da vas upozna sa svim važnim pojedinostima kako biste se mirno i bez muke nosili s tom izvanrednom životnom fazom. Primjerice, utješno je znati da se emocije u samo nekoliko trenutaka mogu promijeniti iz ushita u čistu paniku − a to je posve normalna pojava.
Informirajte se kako se kulture sa svih strana svijeta odnose prema trudnoći i rođenju djeteta i uživajte u iznimno uzbudljivoj fazi života koja je pred vama.

U ovom ćete priručniku uz mnoštvo činjenica pronaći i iznimno praktične savjete o svim vidovima suvremenog roditeljstva – od trudnoće i porođaja do skrbi za dijete i njegov odgoj u prve tri godine života, a tu je i posebno poglavlje o situacijama i problemima kad se obitelj poveća. Vizualno poticajan tematski pristup omogućuje roditeljima da do potrebnih informacija dođu kad požele i uvijek pronađu nešto zanimljivo i korisno. Jednostavno i neformalno napisani provjereni savjeti i činjenice potiču samopouzdanje roditelja i olakšavaju njihovu skrb o djetetu. Trudnoća i dijete nudi najsuvremeniji pristup trudnoći i roditeljstvu pa će u njoj uživati svaki roditelj.      
StraniceStranice
256
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
205
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
23
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533434254
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…