Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

LJUBAV U MENI

 
 
 
LJUBAV U MENI
LJUBAV U MENI
SALLY GREEN
Kataloški br.: 110429
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 29,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Uzbudljiv kraj fenomalne trilogije Tama u meni!
 
Nathan Byrn još jednom je u bijegu…Kako bi spasio društvo koje ga prezire, mora riskirati gubitak onoga što najviše voli…

Savez gubi u ratu. A njegovo najjače oružje, Nathan, na rubu je ludila. Kako bi obranio Savez i spriječio njegovo uništenje, on se mora pretvoriti u vrhunsko oružje u borbi protiv neprijatelja. Iako ubija lovce gdje god stigne, kraju ratu i vladavini Vijeća ne vidi se kraja. Nathan je i u potrazi za Annaliseom, bivšom ljubavi, kojoj se očajnički želi osvetiti za njezinu nezamislivu izdaju.

Lovci, svi redom bijele vještice i vješci, opet su u ofenzivi i nitko među crnima više nije siguran – ama baš nigdje! Njegov ga najbolji prijatelj Gabriel nagovara da pobjegnu od svega i počnu živjeti mirnim životom. No, ni Gabrielova ljubav nije dovoljna da Nathana spasi od rata, ali ni od njega samoga – to jest od onoga što je postao…

Ovaj uzbudljiv kraj odlične trilogije Tama u meni, ostavit će vas bez daha. Kraj priče je toliko neočekivan da će vas ostaviti u čudu. Ovaj je roman više nego obična priča o vješticama – to je priča o opstanku, borbi dobra i zla, ali i o dubokoj, pravoj ljubavi.
 
 
Sally Green živi na sjeverozapadu Engleske. Dosad je radila svakojake poslove, a imala je i stalan posao sve dok 2010. nije otkrila ljubav prema pisanju i otad se bavi samo njime. Nekoć je također hranila piliće, a danas priprema pristojan pekmez, uživa u glačanju, obožava se šetati Walesom na kiši i vjerojatno se nikad više neće vratiti trčanju. Ipak, ozbiljno bi trebala smanjiti unos kave. Ljubav u meni zadnji je dio njezine trilogije o borbi za opstanak jednog dječaka u skrivenom društvu bijelih i crnih vještica.               
StraniceStranice
326
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
23
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531420891
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…