Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici  /  Hobi i zabava / 

MUDRI SAVJETI I RJEŠENJA ZA VAŠ DOM

 
 
 
MUDRI SAVJETI I RJEŠENJA ZA VAŠ DOM
MUDRI SAVJETI I RJEŠENJA ZA VAŠ DOM
GRUPA AUTORA
Kataloški br.: 110965
Cijena: 39,42 € / 297,01 KN
Klupska cijena: 31,72 € / 238,99 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Provjerene metode za besprijekoran dom!
 
Dosta vam je svakodnevnih kućnih nevolja? Ova će vam knjiga pokazati kako se možete uhvatiti u koštac sa svakom situacijom koja bi vas mogla zadesiti u vašem domu!
 
ČIŠĆENJE ● ORGANIZACIJA PROSTORA ● UKRAŠAVANJE ●  BILJKE I VRT ● ZABAVA ● NJEGA ODJEĆE ● KUHANJE ● ZDRAVLJE I SIGURNOST ● KUĆANSKI APARATI ● POPRAVCI
 
 
Želite živjeti lakše i opuštenije? Uvijek imati pri ruci dokazana i jeftina rješenja za sve vrste svakodnevnih problema? Tad će vas oduševiti naš najnoviji priručnik bez kojeg ne bi smio biti niti jedan dom! Zahvaljujući ovom opsežnom novom savjetniku brzo ćete i  lako obaviti sve kućanske zadatke i pritom riješiti mnoge probleme koji vas muče. Ovdje ćete pronaći na stotine savjeta na svim područjima kućanstva, koji će vam ujedno uštedjeti mnogo truda, vremena i novca! U osam poglavlja, na koja je podijeljena ova knjiga, doznat ćete mnogo toga: kako pametno čistiti i pospremati, kako održavati rublje, ali i kako možete sami obaviti male popravke i riješiti probleme s kućnom tehnikom. Brojna provjerena rješenja i savjeti stručnjaka olakšat će vam i ubrzati obavljanje dosadnih poslova, a vi samo trebate pratiti jednostavne upute i opise pojedinih koraka u riječi i slici.  


Prelistajte knjigu:


 
 
       
StraniceStranice
320
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
200
 
VisinaVisina
260
 
DebljinaDebljina
25
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531420815
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…