Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

ARMATI

 
 
 
ARMATI
ARMATI
LARI & MARI
Kataloški br.: 111286
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 49,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Magična priča kojom će vas dobitnice Kiklopa povesti na put otkrivanja životnog poziva
 
Uskrs u Veneciji. Pomrčina Sunca skriva veliku tajnu zbog koje dječak Ian Artanian ostaje bez obitelji. Kako bi iskupio grijehe svojih najmilijih i shvatio zašto je baš on jedini preživio, kreće u potragu za svojim životnim pozivom. Taj vitez duhovnosti na putu istine korača kroz medicinu, teologiju, filozofiju i psihologiju tražeći u sebi, a time i u svima nama, duboko potisnuti ili neosviješteni dar s kojim se svatko od nas rađa. To je talent zbog kojeg se razlikujemo od drugih ljudi, nešto samo naše i jedinstveno, često različito od posla kojim se bavimo.

Ianovo poslanje povezano je sa zastrašujućom obiteljskom tajnom koja mu se poput slagalice otkriva u snovima. Priča koja ga noćima budi skriva misterij čiji trag ga vodi do Teste, napuštenoga venecijanskog otoka s kojega huče riječi: Životni poziv najdublja je svrha našeg postojanja i zato se odvažite i zakoračite u potragu života!
 
Književni dvojac Larí Marí, dobitnice Kiklopa i autorice čiji su književni hitovi Bez ljubavi i mržnje i Zlatni Mjesec ušli u stalni postav Britanske kraljevske knjižnice, kao duševne savjetnice s dugogodišnjom privatnom praksom svoje umijeće pretaču u fantastičnu prozu koja liječi. Briljantno napisan i nadasve nadahnjujući roman, inspiriran istinitim pričama, spoj je lijepe književnosti, filozofije i duhovnosti pretočen je u magičnu priču koja će vas povesti na put otkrivanja vašega životnog poziva.
 
Larissa Kunić (Larí) i Marieta Kola (Marí) su književnice, duševne savjetnice i specijalistice energetske i intuitivne medicine. Suvlasnice su Entere Clinic u Opatiji, male klinike velike duše u kojoj već 20 godina crpe nadahnuća i, pomažući mnogim klijentima, stvaraju književne hitove. Njihov prvijenac Bez ljubavi i mržnje dobitnik je nagrade Kiklop za najbolji debitantski roman 2014. godine. Drugi roman, Zlatni Mjesec, nastavio je uspjeh prvog romana, a Armati je treći je nastavak ciklusa njihove Proze koja liječi.Pročitajte prvo poglavlje:

 
 
            
StraniceStranice
264
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
20
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531421324
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…