Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

MEDITACIJA

 
 
 
MEDITACIJA
MEDITACIJA
KEMPTON SALLY
Kataloški br.: 111351
Cijena: 135,00 KN
Klupska cijena: 109,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Nemojte meditirati zato što mislite da je to dobro za vas – to može biti gubitak vremena – meditirajte jer vaša duša čezne za ljubavlju koja joj je namijenjena. Neka sjedenje na meditacijskom jastuku bude sastanak s vašim voljenim. Meditacija može biti najpotpunija ljubavna veza koju ćete ikad doživjeti u životu – ljubav koja traje duže od jedne noći, koja je istinska, vječna, bezgranična, užitak.  Ova će vam knjiga pokazati kako meditirati iz ljubavi.
Sharon Gannon, autorica knjige Jivamukti Yoga

Meditacija je poput ljubavne veze s vlastitim najdubljim bićem. O tome govori Sally Kempton, oslanjajući se na svoje četrdesetogodišnje iskustvo učiteljice i meditantice, te nas uči kako se povezati sa svojom unutarnjom čežnjom i kreativnom energijom da bismo doživjeli sve blagodati meditacije. Nježnom mudrošću i suosjećanjem pomaže nam istražiti dubok i tajanstven unutrašnji krajolik srca, uma i tijela.

 Saznajte:
  • Zašto je za meditaciju potrebna tišina?
  • Kako se povezati s vlastitim „meditacijskim kanalom“?
  • Kako se povezati sa svojom biti i odbaciti nametnuta vjerovanja?
  • Kako kundalini može podržati našu praksu meditacije?
  • Kako nadići tehniku meditacije i prepustiti se spontanoj meditaciji?
Knjiga donosi trotjedni program i više od 20 meditativnih praksi za postizanje mira i dubljih uvida u svakodnevnom životu.

Sally Kempton poznata je podjednako po sposobnosti da povede učenike u duboko stanje meditacije i po daru da jogičku mudrost učini primjenjivom u svakodnevnom životu. Bivša svami, mnogo je godina živjela i učila s prosvijetljenim indijskim učiteljima i obučena je u tradiciji kašmirskog šaivizma. Stalna je kolumnistica u Yoga Journalu i vodi radionice i duhovne treninge u SAD-u i Europi. Više o autorici potražite na Sally Kempton poznata je podjednako po sposobnosti da povede učenike u duboko stanje meditacije i po daru da jogičku mudrost učini primjenjivom u svakodnevnom životu. Bivša svami, mnogo je godina živjela i učila s prosvijetljenim indijskim učiteljima i obučena je u tradiciji kašmirskog šaivizma. Stalna je kolumnistica u Yoga Journalu i vodi radionice i duhovne treninge u SAD-u i Europi. Sally Kempton poznata je podjednako po sposobnosti da povede učenike u duboko stanje meditacije i po daru da jogičku mudrost učini primjenjivom u svakodnevnom životu. Bivša svami, mnogo je godina živjela i učila s prosvijetljenim indijskim učiteljima i obučena je u tradiciji kašmirskog šaivizma. Stalna je kolumnistica u Yoga Journalu i vodi radionice i duhovne treninge u SAD-u i Europi. Više o autorici potražite na http://www.sallykempton.com
StraniceStranice
304
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
148
 
VisinaVisina
220
 
DebljinaDebljina
25
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532573190
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…