Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

DREVNA TAJNA FONTANE MLADOSTI

 
 
 
DREVNA TAJNA FONTANE MLADOSTI
DREVNA TAJNA FONTANE MLADOSTI
KELDER PETER
Kataloški br.: 111617
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Otkrijte kako vam pet drevnih tibetanskih obreda može pomoći da izgledate bolje i osjećate se mlađe

 

Nadovezujući se na kraj knjige Petera Keldera, ova knjiga pruža cjeloviti program koji će vam pomoći da očuvate dobro zdravlje i pokrenete proces pomlađivanja uz pomoć detaljnih informacija o raznim temama koje su samo dotaknute u izvornom bestseleru. Ovdje ćete doznati više o povijesti i porijeklu pet glasovitih tibetanskih obreda, otkriti kako djeluju, a tu ćete naći i prehrambene prijedloge te jednostavne vježbe. Ovaj ilustrirani vodič s pedeset crno-bijelih fotografija pomoći će vam da vratite vrijeme, pokazujući kako možete osnažiti svoj organizam i prštati energijom kao nikad dosad.

 

 

 

„Neka vam ova knjiga posluži poput osobnog trenera. Služite se njome za poboljšanje kvalitete vlastitoga života i rabite je kao alat za pronalaženje životne radosti. Ugodno ćete se iznenaditi duljinom vlastitoga života. Doduše, dugovječnost će biti samo posljedica zdravog i s radošću proživljenog života.“

dr. Bernie S. Siegel

 

Nagađanja o Peteru Kelderu: možda živi među nama, neprepoznat, kao mladi mudrac - prastara duša u mladenačkom, vitalnom tijelu? Koliko bi godina mogao imati po našem shvaćanju: sedamdeset osam? Sto? Mnogo stotina godina? Tko je (bio) taj čovjek (ili je Peter Kelder pseudonim neke žene?), čije sjeme nakon pedeset godina ponovo i, kako se čini, tek sada pravo niče - kao da je upravo u ovom vremenu stotina tisuća duša čekalo na širenje "tibetanske" tajne?

PrevoditeljPrevoditelj
ČOLIĆ SILVIJA
 
StraniceStranice
356
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
128
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
25
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
38
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531421195
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…