Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

SEDAM NAVIKA USPJEŠNIH TINEJDŽERA

 
 
 
SEDAM NAVIKA USPJEŠNIH TINEJDŽERA
SEDAM NAVIKA USPJEŠNIH TINEJDŽERA
SEAN COVEY
Kataloški br.: 113027
Cijena: 129,00 KN
Klupska cijena: 109,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Izvrstan savjetnik za sve tinejdžere

Tinejdžersko je razdoblje i divno i izazovno. U ovoj knjizi Sean Covey vječna načela sedam navika primjenjuje na tinejdžere i njihova teška pitanja i životne odluke s kojima se suočavaju. Zabavnim stilom autor tako stvara vodič koji korak po korak pomaže tinejdžerima u poboljšavanju slike o samima sebi, izgradnji prijateljstava, opiranju pritisku okoline, ostvarivanju ciljeva, slaganju s roditeljima i još puno toga.

Usto, ova je knjiga prepuna stripova, novih zamisli, iznimnih navoda i nevjerojatnih priča o stvarnim tinejdžerima iz čitavog svijeta. I osvojit će tinejdžere kao nijedna druga knjiga. Kao nezaobilazna knjiga za tinejdžere, ali i za roditelje, bake i djedove te svaku odraslu osobu koja utječe na mlade, ova knjiga jednostavno mora postati definitivnim izvorom savjeta o preživljavanju i uspješnom življenju u tinejdžerskoj dobi i nakon nje.

SEAN COVEY rodio se u Belfastu, u Sjevernoj Irskoj, a odrastao je u Provu, u američkoj saveznoj državi Utah; živio je i u Južnoafričkoj Republici te američkim gradovima Bostonu i Dallasu. Trenutačno je potpredsjednik za maloprodaju u tvrtki FranklinCovey, jednoj od vodećih svjetskih organizacija na području upravljanja vremenom i životom. S izvrsnim je ocjenama diplomirao engleski na sveučilištu Brigham Young University (BYU), a poslije magistrirao menadžment na Harvardu. Kao branič u početnoj postavi BYU-a, svoju je momčad doveo do dva finala, a sportska postaja ESPN dvaput ga je izabrala za najvrednijeg igrača utakmice. Prije nego što se zaposlio u tvrtki FranklinCovey, radio je u tvrtkama Deloitte & Touche, Trammell Crow Ventures i Walt Disney Company. Traženi je predavač za mlade i odrasle. Voli ići u kino, vježbati, voziti se terenskim biciklom, družiti se s obitelji, jesti (bilo što u velikim količinama) i pisati lošu poeziju. Sean i njegova supruga Rebecca Thatcher imaju četvero djece.     
PrevoditeljPrevoditelj
BILIČIĆ DAMIR
 
StraniceStranice
246
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
163
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
20
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
42
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531422024
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…