Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

ANĐELI

 
 
 
ANĐELI
ANĐELI
GRAY KYLE
Kataloški br.: 113183
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 89,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Naučite komunicirati sa svojim anđelom!

Ova prekrasna i nadahnjujuća knjiga objašnjava nam kako komunicirati s anđelima, dopuštajući da nas njihova svjetlost vodi i podupire u našim životima.

Pročitajte i naučite zašto su anđeli u našim životima, kako vidjeti, čuti ili dozvati anđele, kako tražiti anđele za pomoć, kako se povezati s vlastitim anđelom čuvarom i kako se osloniti na njegovu pomoć i savjete, što su arkanđeli i kako se s njima povezati, kako koristiti molitve i afirmacije i mnoge druge stvari… Povedite svojeg anđela sa sobom kamo god pošli. Pratit će vas čime god se bavili jer žele da budete u dodiru sa svojim pravim „ja“ i da živite životom ispunjenim ljubavlju. Dopustite im da budu vaši vodiči kako biste mogli uživati u svojem životnom putovanju.

 

“(...) Sve što proizlazi iz ljubavi jest čudo.”

Tečaj čuda

 

“Anđeli su djelitelji i upravitelji božanske milosti prema nama; oni paze na našu sigurnost, nâ se uzimaju da nas brane, da nas usmjeravaju i neprestano paze da nas ne zadesi nikakvo zlo.”

John Calvin, francuski teolog

Kyle Gray od rane dobi komunicira sa svijetom duša: već je u dobi od četiri godine stupio u kontakt s pokojnom bakom. Tijekom odrastanja na vidjelo je izašla njegova sposobnost da čuje, osjeti i vidi sve što je nedostupno tjelesnim osjetilima, pa je tako u adolescentskoj dobi naposljetku otkrio i moć i ljubav anđela. Iako je još vrlo mlad, među najotkačenijim je i najtraženijim stručnjacima u svojem području. Zahvaljujući jedinstvenoj sposobnosti da ostane prizemljen i usredotočen na stvarnost, na moderan i prihvatljiv način iznova uvodi anđeoski koncept. Njegova se predavanja u Ujedinjenom Kraljevstvu i Europi rasprodaju za nekoliko dana, a za privatne seanse postoji dvogodišnja lista čekanja. Objavio je četiri knjige o anđelima.


Prelistajte knjigu:


 

 
 
 
PrevoditeljPrevoditelj
PONGRAC ANDREA
 
StraniceStranice
211
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
126
 
VisinaVisina
190
 
DebljinaDebljina
18
 
ZbirkaZbirka
PRIRUČNICI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
39
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531422116
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…