Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

PUT SREĆE

 
 
 
PUT SREĆE
PUT SREĆE
BUCAY JORGE
Kataloški br.: 113274
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Krenite na put samoostvarenja i pronađite istinsku sreću!

Nakon što smo se odvažili na Put samoovisnosti, pošli Putem susreta i za sobom ostavili Put suza, pred nama je posljednja staza: Put sreće – knjiga kojom Jorge Bucay završava svoj niz Planovi puta.

Svi mi želimo biti sretni i najveći dio naših napora i snova usmjeren je tome cilju. Ali što je sreća zapravo? Je li stanje ili zbroj trenutaka? Koliko na nju utječe naše srce, a koliko naš razum? Kako je možemo postići, i možemo li je, na kraju krajeva, zadržati?

Vjeran stilu pisanja kojim je osvojio milijune čitatelja diljem svijeta, proslavljeni argentinski psihoterapeut Jorge Bucay u Putu sreće ne nudi univerzalni recept za postizanje sreće, već mudar i dubok poticaj da – svatko za sebe – odgovorimo na izazov i pronađemo put koji do sreće vodi, a izvorište ima u našoj osobnosti i našim uvjerenjima.

“Put prema samoostvarenju težak je i neprekidan, i svatko od nas treba sam odlučiti kako će ga i kojim tempom prohodati”, uči nas Bucay. “A biti sretan nije samo naše pravo nego i naša obveza prema životu.”  
StraniceStranice
240
 
UvezUvez
TVRDI
 
ŠirinaŠirina
130
 
VisinaVisina
185
 
DebljinaDebljina
20
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
39
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532668070
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…