Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

VOLITE SEBE I BUDITE ZDRAVI

 
 
 
VOLITE SEBE I BUDITE ZDRAVI
VOLITE SEBE I BUDITE ZDRAVI
HAY/DANE/KHADRO
Kataloški br.: 113431
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Naučite voljeti sebe i osigurajte si zdravlje, sreću i dugovječnost

Ova knjiga je ljubavna priča. Pokazuje vam da voleći sebe možete stvarati zdravlje, sreću i dugovječnost. Dobit ćete savjete, jelovnike, recepte, afirmacije i vježbe koje su mi cijelog života pomagale da ostanem zdrava, prepuna života i snažna. Ali, što je još važnije, na ovom će vam se nevjerojatnom putovanju otvoriti srce i otkrit ćete na koje sve načine možete voljeti i podržavati sebe.
Louise L. Hay

Desetljećima je Louise L. Hay, autorica brojnih bestselera, mijenjala živote ljudi poučavajući ih kako da se oslobode uvjerenja koja ih ograničavaju. U ovoj iznimnoj knjizi Louise se udružila s Ahleom Khadro i Heather Dane, koje se bave prirodnim zdravljem i prehranom, kako bi vam otkrila drugu stranu svoje tajne za postizanje zdravlja, sreće i dugovječnosti, a to je prehrana bogata hranjivim tvarima.

 Za razliku od svih knjiga o zdravlju koje ste dosad pročitali, ova se ne bavi trendovskim dijetama i nije dogmatična, nego vam iznosi jednostavan, ali obuhvatan sustav za iscjeljivanje tijela, uma i duha koji se svodi na promjenu načina razmišljanja te vas poučava kako možete poboljšati svoje zdravlje, raspoloženje i razinu energije.

 U ovoj knjizi otkrit ćete tajne kojima se Louise desetljećima koristila kako bi maksimalno pojačala djelovanje afirmacija i tijelo ponovno uskladila s umom, saznat ćete što je zapravo prehrana i kako odrediti koje su dijete za vas uistinu učinkovite. Naučit ćete slušati ono što vam vaše tijelo želi reći. Otkrit ćete metode za postizanje dugovječnosti, vitalnosti, dobrog raspoloženja i intuicije te za ispunjavanje jedinstvenih zdravstvenih potreba svog tijela u svim životnim razdobljima. Zato je Volite sebe i budite zdravi knjiga koju svakako morate imati u svojoj kućnoj biblioteci.

StraniceStranice
372
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
155
 
VisinaVisina
235
 
DebljinaDebljina
33
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
40
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533047157
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…