Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

KRALJ MILIJUNSKIH ODŠTETA

 
 
 
KRALJ MILIJUNSKIH ODŠTETA
KRALJ MILIJUNSKIH ODŠTETA
GRISHAM JOHN
Kataloški br.: 113951
Cijena: 115,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Majstorsko djelo najpopularnijeg američkog autora pravosudnih trilera

Clay Carter je potrošeni odvjetnik u Uredu javnog branitelja u Washingtonu u trenutku kada dobiva slučaj tinejdžera koji je bez razloga ubio poznanika. Clayu prilazi tajanstveni stranac, enigmatski Max Pace, koji predstavlja megakorporaciju koja proizvodi lijekove koji u tinejdžerima izazivaju nagon za ubijanjem. Korporacija će platiti Clayu 10 milijuna dolara u slučaju da se nagodi sa svim žrtvama za 5 milijuna dolara po slučaju i da se sve odradi u strogoj tajnosti. Nakon kratkog preispitivanja svoje savjesti Clay prihvaća ponudu, daje otkaz te otvara svoj ured i zaključuje sve slučajeve.

Kao nagradu, Pace mu daruje veliki slučaj koji se temelji na ukradenim dokazima čija se vrijednost procjenjuje na desetke milijuna dolara. Clayu se otvara velika karijera kada dobiva više od 100 milijuna dolara naknada, kupuje Porsche, kuću u Georgetownu i osobni mlažnjak.

Sve to nije dovoljno da zaboravi ženu koju voli, ženu koja ga je ostavila prije nego što mu je karijera krenula uzlazno, a njegova neumjerena samosvijest i rasipnost rezultirat će time da mu cijela budućnost ovisi o jednom suđenju. Nije li ga prijatelj upozorio da nitko ne zarađuje 10 milijuna dolara u šest mjeseci?

StraniceStranice
365
 
UvezUvez
TVRDI
 
ŠirinaŠirina
160
 
VisinaVisina
240
 
DebljinaDebljina
33
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
24
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532201338
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…