Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

ŠEST GODINA

 
 
 
ŠEST GODINA
ŠEST GODINA
COBEN HARLAN
Kataloški br.: 113993
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 89,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

U potrazi za izgubljenom ljubavi

Šest je godina prošlo otkako je Jake Fisher gledao kako se Natalie, ljubav njegova života, udaje za drugoga. Šest godina skrivanja slomljenog srca zdušnim uranjanjem u karijeru sveučilišnog profesora. Šest godina održavanja obećanja da će ostaviti Natalie na miru, i šest godina mučnog zamišljanja njezina života s mužem Toddom.

Ali šest godina nije bilo ni izdaleka dovoljno da utrne njegove osjećaje. Kad Jake naiđe na Toddovu osmrtnicu, ne može se suzdržati da ne ode na pogreb. Tamo uspije dočekati željno iščekivani trenutak kada ugleda Toddovu udovicu... ali to nije Natalie. Tko god ona bila, s Toddom je u braku već gotovo dvadeset godina. S tom činjenicom, sve što je Jake mislio da zna o najboljim trenucima svog života – razdoblju koje nikad nije prebolio – okrene se naglavce.

Dok Jake traga za istinom, njegova se idealizirana sjećanja na Natalie počinju raspadati. Zajednički prijatelji njih dvoje ili se ne mogu pronaći, ili se ne sjećaju Jakea. Nitko već godinama nije vidio Natalie. Jakeova potraga za ženom koja mu je slomila srce i koja mu je lagala uskoro će mu ugroziti i život, kad mu postane jasno da je čovjek u kojeg se pretvorio možda zasnovan na pažljivo oblikovanoj izmišljotini.

 

Harlana Cobena ne treba posebno predstavljati ljubiteljima vrhunskih suvremenih krimića. U trileru Šest godina Coben istražuje dubine i strasti izgubljene ljubavi… i tajne i laži koje leže u njezinu srcu.

StraniceStranice
252
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
235
 
DebljinaDebljina
20
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
22
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533167367
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…