Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

ŽENA U KABINI 10

 
 
 
ŽENA U KABINI 10
ŽENA U KABINI 10
Kataloški br.: 114074
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Novi veliki hit autorice trilera U mračnoj, mračnoj šumi

 

To je putovanje trebalo biti savršeno. Polarna svjetlost. Luksuzno prvo putovanje boutique kruzera, namijenjeno novinarima. Prilika da se Lo Blacklock, novinarka specijalizirana za putovanja, oporavi od traumatične provale. Ali, situacija se neće odvijati prema planu. Kad je usred noći probude krici, Lo će žurno otići do prozora i ugledati tijelo koje je netko iz susjedne kabine bacio u more. Ali, prema evidenciji, nitko nije odsjeo u toj kabini, a i nitko od putnika ne nedostaje s broda. Lo je iscrpljena, preplavljena osjećajima i sve očajnija, ali se mora suočiti s činjenicom da je možda strašno pogriješila. Ili je zarobljena na brodu s ubojicom – a jedina je svjedokinja.

 

“Napeti užitak pun obrata, koji se odvija silno uzbudljivim tempom.”
Angela Clarke, autorica knjige Follow Me

 

“Ovu sam knjigu progutala; Ruth Ware je klasičnu premisu zaključane sobe pretvorila u nešto potpuno primjereno dvadeset i prvom stoljeću.”
Erin Kelly

 

“Sav glamur Ubojstva u Orient Expressu Agathe Christie uz golemu dozu intrige i tajnovitosti… držat će vas u neizvjesnosti do samoga kraja.”
T. R. Richmond, autor knjige What She Left

 

Prvijenac Ruth Ware, triler U mračnoj, mračnoj šumi, bio je bestseler New York Timesa, a tvrtka New Line Cinema kupila je prava za filmsku adaptaciju. Ruth živi s obitelji u sjevernom Londonu.

StraniceStranice
352
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
28
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531422413
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…