Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

INTUICIJA

 
 
 
INTUICIJA
INTUICIJA
Kataloški br.: 114322
Cijena: 69,00 KN
Klupska cijena: 59,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Otkrijte kako intuicijom možete spoznati stvarnost

Intuicija govori o razlici između razumnog, logičnog uma i mnogo obuhvatnijeg svijeta duhovnog. Um logikom upoznaje stvarnost, duša intuicijom spoznaje stvarnost.

Oshova rasprava o ovoj temi je neizmjerno lucidna, povremeno zabavna i veoma temeljita. Svi mi posjedujemo urođenu intuiciju, no društveno uvjetovanje i formalno obrazovanje obično često rade protiv toga. Uče nas da ignoriramo vlastite instinkte, umjesto da ih pokušamo shvatiti i iskoristiti kao temelje individualnog razvoja. U tom procesu potkopavamo samo korijenje urođene mudrosti koja bi nam trebala razviti intuiciju.
Osho točno određuje što je intuicija i daje nam smjernice kako ćemo je identificirati u sebi i drugima. Uči nas kako ćemo razlikovati istinski intuitivni uvid od „zabluda" koje neizbježno vode do pogrešnih izbora i neželjenih posljedica. Uključio je mnoge vježbe i meditacije, osmišljene za njegovanje i razvoj svih naših individualnih, prirodno intuitivnih talenata.

Osho poziva čitatelje da preispitaju i oslobode se nametnutih sustava vjerovanja i predrasuda koji ih ograničavaju da uživaju u životu i svom njegovu bogatstvu. Londonski Sunday Times opisao ga je kao jednog od "tisuću najvažnijih ljudi 20. stoljeća", a Sunday Mid-Day (Indija) izabrao ga je medu desetoricu koja su promijenila sudbinu Indije — uz bok s Gandhiem, Nehruom i Buddhom. Više od desetljeća nakon njegove smrti 1990., utjecaj i njegova učenja i dalje se širi i dopire do svih koji traže istinu u gotovo svakoj zemlji na svijetu.      
StraniceStranice
232
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
120
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
20
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532185850
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…