Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

WILL GRAYSON, WILL GRAYSON

 
 
 
WILL GRAYSON, WILL GRAYSON
WILL GRAYSON, WILL GRAYSON
Kataloški br.: 114876
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 79,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Zanimljiva i duhovita priča

Koja je vjerojatnost da u sex shopu u nekoj čikaškoj ulici, u sitni sat, upoznate svojeg imenjaka i prezimenjaka? Baš se to dogodilo Willu Graysonu. I jednom i drugom.

Iako su vršnjaci i žive relativno blizu, dvojica Willa Graysona kao da dolaze s različitih planeta. Međutim, točno od tog mrvicu bizarnog upoznavanja njihovi životni putovi ne prestaju se sudarati, vodeći ih u sasvim neočekivanom pravcu.

Dobro, nije za to zaslužna samo sudbina. Svoje (velike) prste u svemu ima i najveseliji učenik u povijesti srednje škole, nimalo sitni Tiny – Malac – Cooper. I jedna posve izvanserijska Jane. Plus jedan mjuzikl.

John Green mladi je autor s popisa bestselera New York Timesa koji se može pohvaliti nagradama kao što su Printz Medal, Printz Honor i Edgar Award. Dvaput se našao u finalu književne nagrade LA Timesa. S bratom Hankom, John je polovica Vlog-brothersa (Youtube.com/vlogbrothers), jednog od najpopularnijih video-projekata na svijetu. Možete se pridružiti milijunu Johnovih sljedbenika na Twitteru (@realjohngreen) ili ga posjetiti na web-siteu johngreenbooks.com.

StraniceStranice
288
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
23
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533490731
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…