Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

ODANA

 
 
 
ODANA
ODANA
ROTH VERONICA
Kataloški br.: 115352
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 69,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Dugoočekivani posljednji nastavak trilogije Različita

 

Što ako je cijeli tvoj svijet bio laž? Što ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promijeniti sve? Što ako ćeš zbog ljubavi i odanosti napraviti neočekivane stvari?

Nakon što je društvo u koje je vjerovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris s Tobiasom odlučuje otići i istražiti granice svijeta koji ne poznaje. No, nova otkrića i istine koje izlaze na vidjelo ponovno će zahtijevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju se suočiti s činjenicom da se njihov položaj u društvu promijenio, i da oni koji su bili privilegirani to više nisu.

Ono što knjigu čini posebno zanimljivom jest odnos između Tris i Tobiasa i njihova neraskidiva ljubavna veza. Završni dio trilogije donosi odgovore na mnoga pitanja, kao i neočekivani rasplet priče.

 

„Roth plete pametnu i zamršenu priču. Opasnost, sumnje i napetost vire iza svakog ugla, a kemija između Tris i Tobiasa gotovo da je opipljiva. Knjigu nećete moći ispustiti iz ruku sve dok se ne odigra završna bitka.“

Publishers Weekly

 

„Iznenađujući kraj koji je odvažniji i nepredvidljiviji nego što ostatak trilogije daje naslutiti.“

Los Angeles Times

 

Veronica Roth rođena je u New Yorku i završila je studij kreativnog pisanja na Sveučilištu Northwestern. Autorica je nekoliko kratkih priča, ali je ipak najpoznatija po trilogiji Različita. Prvi dio trilogije objavljen je 2011. godine i dospio je na Timesovu listu bestselera. Jednako uspješna bila su i druga dva nastavka, kao i film snimljen prema prvoj knjizi. Uz trilogiju, autorica je i zbirke četiri priče Four: Priče o Različitima, kao i nekoliko kratkih priča. Dobitnica je nagrade Goodreads Choice Awards za 2011. godinu, Best Young Adult Fantasy & Science Fiction Award i nagrade za najboljeg autora za 2012. godinu.

 

StraniceStranice
392
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
135
 
VisinaVisina
205
 
DebljinaDebljina
30
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
18
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533038155
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…