Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

UREŽI ZNAK SMRTI

 
 
 
UREŽI ZNAK SMRTI
UREŽI ZNAK SMRTI
ROTH VERONICA
Kataloški br.: 115428
Cijena: 129,00 KN
Klupska cijena: 109,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Zadivljujući prikaz moći prijateljstva i ljubavi u galaksiji u kojoj vlada borba za preživljavanje

 

U galaksiji koju pogoni struja, svatko ima dar. Cyra je sestra okrutnog tiranina koji vlada šotetskim narodom. Cyrin strujodar zadaje joj bol i daje joj moć, nešto što njen brat iskorištava, koristeći je da muči njegove neprijatelje. Ali Cyra je puno više od pukog oružja u rukama svog brata: žilava je, snalažljiva i pametnija nego što on misli.

Akos je sin farmera i proročice s ledenog planeta-države Thuvhea. Zaštićen svojim neobičnim strujodarom, Akos je plemenita duha, a njegova je odanost obitelji bezgranična. Kada Akosa i njegovog brata zarobe neprijateljski šotetski vojnici, Akos očajnički pokušava izvući svog brata živog, bez obzira na cijenu.

Tada Akos biva gurnut u Cyrin svijet i mržnja između njihovih država i obitelji čini se nepremostivom. Hoće li pomoći jedno drugome da prežive ili će se međusobno uništiti?

Ureži znak smrti Veronice Roth zadivljujući je prikaz moći prijateljstva i ljubavi u galaksiji ispunjenoj neočekivanim darovima.

 

Veronica Roth autorica je romana s vrha New York Timesove liste bestselera, Različita, Pobunjena, Odana i Four: Priče o Različitima. Živi s mužem u Chicagu.  
StraniceStranice
448
 
UvezUvez
MEKI
 
ŠirinaŠirina
135
 
VisinaVisina
205
 
DebljinaDebljina
32
 
JezikJezik
HRVATSKI
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
16
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533550114
 
Pogledajte i ovo
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…