Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika  /  Strani naslovi / 

KYLAND

 
 
 
KYLAND
KYLAND
Super rabat
Kataloški br.: 115584
Cijena: 89,00 KN
Klupska cijena: 49,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Može li im ljubav pomoći da pobijede sve nedaće i prepreke?

 

Tenleigh Falyn svakodnevno se bori za preživljavanje u siromašnom rudarskom gradiću u kojemu živi sa sestrom i duševno bolesnom majkom. San da će dobiti stipendiju za koledž, koju dodjeljuje mjesna rudarska tvrtka, i tako izbjeći surovost života, daje joj snagu da ide dalje. Kyland Barrett također živi u brdima, na rubu skapavanja od gladi i silno usamljen. Unatoč svim izgledima, radi na tome da dobije stipendiju od rudarske tvrtke Tyton Coal i ode iz grada prepunog boli. Oboje su odlučni u tome da se neće vezivati, ali jedan trenutak mijenja sve. Što se događa kad samo jedna osoba dobije stipendiju? Kad samo jedna osoba ode? I što biva s onom koja je ostavljena?

Kyland je priča o nadi i očaju, ljubavi i žrtvi, boli i oprostu, ali nadasve priča o dubokoj i beskrajnoj ljubavi. Nakon velikog uspjeha s romanom Archerov glas, kojim je ujedno zarobila srca brojnih čitateljica širom svijeta, Mia Sheridan piše još jedan roman u kojem ljubav, gotovo jača od života, može pobijediti sve životne nedaće i prepreke. Prepun burnih emocija i preokreta, ovaj roman nastavlja uspjehe Mie Sheridan i taba njezin uspješni spisateljski put.

 

Mia Sheridan jedna je od najpopularnijih suvremenih američkih spisateljica ljubavnih romana. Piše iskrene ljubavne priče o ljudima kojima je suđeno da ostanu zajedno. Kyland je njezin drugi roman objavljen na hrvatskom jeziku, (prvi je bio Archerov glas), a više o njoj možete pronaći na stranici www.MiaSheridan.com.                   
StraniceStranice
307
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
145
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
25
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
72
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531423045
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…