Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

BREMENITA ŠUTNJA

 
 
 
BREMENITA ŠUTNJA
BREMENITA ŠUTNJA
Kataloški br.: 115816
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 39,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Zagonetno putovanje u podsvijest, do izvora svih ljudskih stanja, misli i osjećaja

Postoji li u svima nama neko breme? Put koji nismo prokrčili, prepreka koju nismo savladali pa su sve naše misli i čini uzrokovane tom prošlošću koja nam kroji živote? Mračan bunker iz prvog svjetskog rata skriva tajnu obitelji Burata. Tko su anđeli u sjeni? Jesu li uspjeli u tajnoj misiji ili su pod humkom mahovine ostala crna jaja? U nasljeđe su joj ostavili bremenitu šutnju, zagonetku kojoj nije dorasla. Hoće li se njihova kći Medena uplesti u mrežu ruskog bogatstva koje će joj omogućiti ostvarenje zatomljenih osjećaja? Most spasa tako je daleko, crna točka na obzoru nedokučive zemlje ljubavi.

Književni dvojac Larí Marí (dobitnice Kiklopa i autorice čiji su književni hitovi Bez ljubavi i mržnje, Zlatni Mjesec i Armati uvršteni u stalni postav Britanske kraljevske knjižnice), a roman Bremenita šutnja četvrti je nastavak ciklusa njihove Proze koja liječi. Riječ je o štivu višeg misaonog nivoa i kvalitetnom proznom djelu koje je produžena ruka savjetodavnog djelovanja ovih nadarenih i svestranih autorica. Knjiga je to koja ponovno šokira i osvješćuje, ubacujući nas u vrtlog skrivenih osjećaja. Vrlo pronicljivo podastire čitatelju najintimnije misli pojedinca, prodire duboko u podsvijest, analizirajući izvore svih ljudskih stanja, misli i osjećaja. Potpunim ogoljenjem glavnih likova vješto manipulira našim osjećajima, navodeći nas na duboko promišljanje o vlastitim postupcima.

Larissa Kunić (Larí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist energetske medicine.

Marieta Kola (Marí) je književnica, duševna savjetnica i specijalist intuitivne medicine.

Suvlasnice su Entere Clinic u Opatiji, male klinike velike duše u kojoj već 20 godina crpe nadahnuća i, pomažući mnogim klijentima, stvaraju književne hitove.                
StraniceStranice
245
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
18
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
71
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531423038
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…