Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

SLATKO-GORKO

 
 
 
SLATKO-GORKO
SLATKO-GORKO
Kataloški br.: 115923
Cijena: 139,00 KN
Klupska cijena: 99,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Veliki bestseler kojem je suđeno da postane roman jedne generacije

 

“Razvit ćeš okus. Osjet okusa je točka na jeziku zadužena za sjećanja. Mjesto na kojem okusima i teksturi hrane pripisuješ riječi. Blagovanje postaje vještina, opsjednutost jezikom. Nikada više nećeš naprosto samo jesti.”

 

Ovako upoznajemo Tess, 22-godišnju pripovjedačicu u srcu ovog uzbudljivog romana. Ispaljena naglo poput metka iz dosadnog, uhodanog života, Tess napušta svoj provincijski gradić jer samu sebe vidi u odabranom središtu svijeta. Dok stanuje posve sama u unajmljenoj sobici u New Yorku, dobila je posao iz snova u poznatom restoranu na Trgu Union. Tada počinje živjeti kaotičnim, iscrpljujućim, privilegiranim životom pomoćne konobarice, i na poslu i u slobodno vrijeme. Okružena ambicioznim ljudima kojima je konobarski posao samo prolazna stanica na putu do boljeg posla, slave i bogatstva Tess će željeti samo jedno: postati vrhunska konobarica! Kako su joj se počeli buditi apetiti – za hranu i vino, ali i znanje, prijateljstva i osjećaj pripadanja – zatječemo je uvučenu u mračno privlačan svijet ljubavnog trokuta. Bogat roman svih osjetila – okusa i gladi, vida i razumijevanja, ljubavi i žudnje – Slatko-gorko iznad svega govori o snazi onoga što ostaje nakon izgubljenih iluzija i o transformaciji i mudrosti koje stječemo iskustvima – slatkim i gorkim.

 

Slatko-gorko izvanredan je prvijenac kojemu je suđeno da postane roman jedne generacije.
Jay McInerney, autor romana Sjajna svjetla, velegrad

Od ove se knjige nećete moći odvojiti i jurit ćete preko stranica jer je morate pročitati do kraja…

Elle

 

Stephanie Danler nova je mlada nada suvremene američke književnosti. Njezin prvi roman Slatko-gorko doživio je velike pohvale američke kritike, a mlađa ga jegeneracija čitatelja dočekala s oduševljenjem jer nepogrešivo opisuje svu frustraciju, nade i očekivanja mladog čovjeka u modernom New Yorku.

StraniceStranice
369
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
30
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531423403
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…