Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

DOBRA PRILIKA

 
 
 
DOBRA PRILIKA
DOBRA PRILIKA
Kataloški br.: 115873
Cijena: 99,00 KN
Klupska cijena: 49,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Moderna interpretacija romana Ponos i predrasude Jane Austin iz pera autorice bestelera New York Timesa

 

Ima već više od dvjesto godina otkako se pojavio roman Jane Austen Ponos i predrasude i još otada, bez prestanka, oduševljava čitatelje diljem svijeta.

No je li se išta danas promijenilo? Mogu li pet kćeri danas ostati bez ičega? Jesu li muškarci postali odlučniji, a majke manje ambiciozne oko pitanja udaje svojih kćeri? Kakav je i tko je danas Darcy i je li Liz Bennet još uvijek onako dobrodušna kao nekad?

Ali krenimo redom: Liz i Jane dobre su kćeri. Došle su kući u provincijski Cincinnati kako bi se našle pri ruci oboljelom ocu i majci koja se baš ne snalazi najbolje u novonastaloj situaciji.

No kad se svi nađu pod istim krovom, stari obrasci brzo se vraćaju, a majčini prigovori da su još uvijek neudane, djevojke zamaraju iz dana u dan, ali samo dok na roštilju kod obitelji Lucas ne upoznaju dvojicu poželjnih neženja...

Chip Bingley nije samo šarmantan liječnik, nego i zvijezda reality showa. Ali Chipov prijatelj, bahati Fitzwilliam Darcy, jedva može probaviti Cincinnati i njegove stanovnike. Jane je očarana Chipom, a Liz skeptična prema Darcyju. Dok se Liz bavi očevim sve većim zdravstvenim računima, svojim mušičavim sestrama i rođakom Williejem koji je pokušava poljubiti, pomalo shvaća da je obiteljska financijska propast pred vratima i da mora uzeti stvar u svoje ruke. Ali, gdje ima srca koja uzbuđeno kucaju i majki koje navaljuju, ljubavni problemi riješit će se na najnevjerojatniji i najzabavniji način. Iz ruke Curtis Sittenfeld roman Ponos i predrasude prenesen je u naš moderni svijet koji odiše radošću i istinom.

 

„Čisti užitak... Vrtoglava, glamurozna i topla suvremena inačica Ponosa i predrasuda.“

Jessie Burton, autorica romana Minijaturist

 

Curtis Sittenfeld autorica je uspješnica Zlatne klupe, Muškarac iz snova, Američka supruga i Sisterland, koje su prevedene na dvadeset i pet jezika. Objavljuje i publicistiku, između ostaloga u New York Timesu, The Atlanticu, Timeu, Vanity Fairu i Glamouru, kao i u radioemisiji This American Life. Rođena u Cincinnatiju, trenutačno živi s obitelji u St. Louisu. Dobra prilika treći je njezin roman preveden na hrvatski jezik.  


Prelistajte knjigu:

 
 
     
StraniceStranice
488
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
140
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
36
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
72
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531423410
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…