Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

KNJIGA MUDROSTI I

 
 
 
KNJIGA MUDROSTI I
KNJIGA MUDROSTI I
Kataloški br.: 116129
Cijena: 79,00 KN
Klupska cijena: 69,00 KN
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Još jedna iznimna knjiga velikog duhovnog Učitelja, ilustrirana njegovim odgovorima učenicima, anegdotama i Oshovim britkim skalpelima od riječi

 

Otkrijte meditaciju kao način života!

"Sedam točaka je poput sjemenki... kad razmišljate i meditirate o njima i kad počnete eksperimentirati s njima, iznenadit ćete se i upustiti u najveću pustolovinu svoga života."

Odaberite bilo koju religiju ili filozofiju i, tražite li jedan istinski novi uvid, naći ćete ga u Oshu. Ni tibetanski budizam nije iznimka.

 

Stoljeća i stoljeća tradicije ne moraju nužno rezultirati mudrošću, današnjem čitatelju smisao mogu dati samo svijest i vječno mlad um. Važno je samo ono što možete ponijeti sa sobom kad napuštate ovo tijelo. To znači da, osim meditacije, ništa drugo nije važno. Ništa drugo nije važno osim svijesti, jer vam smrt ne može oduzeti jedino svijest.
 

Osho uklanja prašinu tradicije koja se nataložila na meditaciju. Ova knjiga je vodič za suvremeno razumijevanje meditacije. Lagani uvod u unutarnje učenje i preobrazbu, u kombinaciji s prosvijetljenim i često duhovitim pitanjima i odgovorima na seansama na kojima Osho povezuje duhovnu teoriju i meditaciju u jedinstven način života.  
StraniceStranice
388
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
120
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
32
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532185966
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…