Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

USPLAMTJELA SRCA

 
 
 
USPLAMTJELA SRCA
USPLAMTJELA SRCA
Kataloški br.: 115915
Cijena: 119,00 KN
Klupska cijena: 49,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Pratite uzbudljive avanture i uzavrele strasti u drugom dijelu serijala koji potpisuje autorica najprodavanijih bestselera

 

Kristen Haardrad prkosno se suočila sa srdžbom u smaragdno zelenim očima Roycea od Wyndhursta. Bila mu je zarobljenica, ali nikada mu neće postati robinjom. Međutim, Kristen nikako nije mogla znati za gorčinu koja mu je podijelila dušu na dva dijela: jedan koji je žudio za njezinim mekim, podatnim tijelom, i drugi, koji ju je, pak, prezirao zbog davnog zločina za koji nije bila odgovorna. Ali, moćni je saski plemenitaš u zlatokosoj vikinškoj ljepotici naišao na sebi ravnu – kako u ponosu, tako i u snazi… te u moćnoj, neutaživoj požudi… Sve dok, u nijemoj predaji, nisu odbacili okove sumnje i nepovjerenja kako bi se dovijeka ujedinili u gorućem obećanju sveprožimajuće ljubavi.
 

Johanna Lindsey vrsna je pripovjedačica koja prede nit romantične potke kao nitko drugi, ispredajući konce kako bi stvorila zavodljive likove, uzbudljive avanture i uzavrele strasti zbog kojih njezine priče pronalaze put do srca vjernih čitatelja.
 

Čarobne niti od kojih su satkani snovi.

Romantic Times           
StraniceStranice
387
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
142
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
28
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
73
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531423427
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…