Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
Posebne pogodnosti za vas / Popusti za kazališta i muzeje
 

Popusti za kazališta i muzeje

 
 
Svi članovi Svijeta knjige imaju pravo na posebne pogodnosti – do čak 35% popusta na ulaznice za muzeje i do 30% popusta na karte za kazališne predstave. Dovoljno je samo pokazati osobnu iskaznicu i člansku iskaznicu Svijeta knjige na blagajni pojedinih kazališta i muzeja, i kao član ćete ostvariti sljedeće popuste:
 
KAZALIŠTA

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U ZAGREBU20% popusta za kupnju jedne ulaznice u svim kategorijama za reprizne predstave uz predočenje članske i osobne iskaznice.

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U SPLITU: 30% popusta za individualnu kupnju karata uz predočenje članske iskaznice na blagajni kazališta. Ne vrijedi za festivale, gostovanja i svečane izvedbe.
 
HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U VARAŽDINU: 20% popusta za individualnu kupnju karata za reprizne predstave uz predočenje članske iskaznice na blagajni kazališta.

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE IVANA PL. ZAJCA U RIJECI: 30% popusta za individualnu kupnju ulaznica za reprizne predstave uz predočenje članske i osobne iskaznice.
 
ISTARSKO NARODNO KAZALIŠTE: 30% popusta na individualnu kupnju karata uz predočenje članske iskaznice na blagajni kazališta. Popust ne vrijedi za premijere i posebna gostovanja.

 
MUZEJI
 
 
MUZEJ ZA UMJETNOST I OBRT: cijena ulaznica za odrasle 20 kn te 15 kn za umirovljenike, đake i studente za sve i 10% popusta na kupnju veću od 150 kn u muzejskom dućanu.
 
 
     
     undefined