E-pristupnica

 
 
Dragi ljubitelji knjige,
 
ako volite čitati... Ako volite knjige, a pritom želite i uštedjeti, tad je knjižni klub Svijet knjige pravo mjesto za vas jer jedino ovdje možete naći široki izbor novih knjiga koje su stalno snižene i brojne druge pogodnosti...
  • Moći ćete kupovati najnovije bestselere i hitove po povlaštenim klupskim cijenama koje su u prosjeku 20% niže nego u običnim knjižarama.
  • Nude vam se brojni besplatni darovi i akcije koje osiguravaju do 80% uštede na knjige i druge artikle iz naše ponude.
  • Svaka tri mjeseca primat ćete novi besplatni katalog s više od 500 aktualnih knjižnih naslova, CD-a, DVD-a i igračaka iz kojeg ćete moći odabrati nešto za sebe.
  • Osiguran vam je popust na ulaznice u kazališta i muzeje.
  • Moći ćete sudjelovati u našim nagradnim igrama!
 
A mi vam za učlanjenje u Svijet knjige nudimo nešto doista posebno! Učlanite se još danas i kao novi član možete odabrati jednu od nekoliko ponuda i dobiti ju potpuno BESPLATNO!

Molimo da ispod odaberete svoju besplatnu knjigu ili komplet tako što ćete u kvadratić količina upisati broj 1.     
 

*Klupska pravila i uvjete članstva naći ćeš na kraju ove pristupnice.
**Prilikom dostave Vašeg BESPLATNOG DARA plaćate samo 25 kn troškova poštarine.                                     
 
 
 
ZATVORENIK MOJE ČEŽNJE, U BRAKU DO JUTRA, SJEĆAŠ LI SE...
Johanna Lindsey, Lisa Kleypas, Judith McNaught
 
Zatvorenik moje čežnje neodoljiva je povijesna ljubavna priča prepuna neobuzdane strasti, U braku do jutra govori o opreznim ljubavnicima koji traže način da se prepuste svojim strastima, a Sjećaš li se... je intrigantna i zavodljiva priča o zanimljivoj nagodbi.
Količina: komad
Cijena: 337,00 kn  za vas: 0 kn
 
 
 
 
NA RUBU VODE, PISMO, MALA PARIŠKA KNJIŽARA
Sara Gruen, Kathryn Hughes, Nina George
 
Na rubu vode novi je veliki hit autorice svjetskog bestselera Voda za slonove, Pismo je neodoljiva priča o ljubavi, gubitku i neočekivanim posljedicama, a Mala pariška knjižara govori o snazi knjiga, ljubavi i čarobnim južnim krajevima.
Količina: komad
Cijena: 337,00 kn  za vas: 0 kn
 
 
 
 
LAŽ, IZA ZAKLJUČANIH VRATA, BRAT
C.L.Taylor, B. A. Paris, Joakim Zander
 
Laž je mračan i jezovit triler koji se ne ispušta iz ruku, Iza zaključanih vrata otkriva što se krije iza fasade jednog naizgled savršenog braka, a Brat je najnoviji špijunski triler autora romana Plivač.
Količina: komad
Cijena: 297,00 kn  za vas: 0 kn
 
 
 
 
ČIŠĆENJE ZELENIM SOKOVIMA U 10 DANA, UVIJEK GLADNI, ČAŠA PUNA ZDRAVLJA
J. J. Smith, dr. med. David Ludwig
 
Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana pomoći će Vam da u kratkome roku skinete suvišne kilograme i poboljšate svoje zdravlje, Uvijek gladni otkriva novi revolucionarni program prehrane koji pomaže u mršavljenju i održavanju idealne kilaže bez gladovanja, a Čaša puna zdravlja nudi recepte za fantastične sokove i smoothieje koji čine čuda za Vaš organizam.
Količina: komad
Cijena: 337,00 kn  za vas: 0 kn
 
 
 
 
ŠTO ĆU BITI KAD ODRASTEM?, OGLEDALCE , POGODI, POGODI, USPAVANKE ZA POSPANKE, GRGA ČVARAK
Boris Nazansky, Grigor Vitez, Boris Nazansky, Boris Nazansky, Ratko Zvrko Ilustrirali: Željka Mezić, Tomislav Torjanac, Željka Mezić, Željka Mezić, Tomislav Torjanac
 
Što ću biti kad odrastem?otkrit će malenima što bi sve mogli postati kad odrastu, Ogledalce  donosi poznatu priču o životinjama koje na šumskom proplanku pronalaze ogledalo, Pogodi,pogodi otkriva mnoštvo zabavnih zagonetki koje će maleni sa zadovoljstvom odgonetati, Uspavanke za pospanke malenima će osigurati najslađe snove, a Grga Čvarak malenima otkriva svijet nestašnog dječaka iz svima nam dobro znane pjesmice Ratka Zvrka.
Količina: komad
Cijena: 325,00 kn  za vas: 0 kn
 
 
 
 
ČAROLIJA POSPREMANJA, HYGGE, UMIJEĆE PRAVE SREĆE
Marie Kondo, Meik Wiking, Norman Vincent Peale, Smiley Blanton
 
Čarolija pospremanja predstavlja japansko umijeće stvaranja reda u vlastitu domu i životu, veliki svjetski bestseler Hygge otkriva čudesan danski recept za sretan život, a Umijeće prave sreće nudi nam jasan i jednostavan putokaz do unutarnjeg mira, zadovoljstva i osobne sreće.
Količina: komad
Cijena: 277,00 kn  za vas: 0 kn
 
 
 
 
HRVATSKI OBIČAJI I DRUGE TRADICIJE
 
Ova će vas knjiga odvesti na putovanje kroz vrijeme i prostor naše domovine. Upoznat ćete običaje Primorske, Gorske i Nizinske Hrvatske – od vjenčanja i rođenja djeteta, do Božića, Uskrsa i Ivanja. Saznat ćete kako su izgledale svadbe, najsvečaniji i najveseliji događaji u životu obitelji i sela. Uživat ćete u atraktivnim plesovima, sudjelovati u pokladama i karnevalima, svjedočiti ophodima i crkvenim svečanostima... Neka putovanje počne!
Količina: komad
Cijena: 297,00 kn  za vas: 0 kn
 
 
 
 
Novi član
 
Ime:*
 
Prezime:*
 
Adresa / Kućni broj:*
 
Poštanski broj / mjesto:*
 
Država:*
 
Datum rođenja*
 
 
 
OIB:*
 
Telefon:*
 
Adresa e-pošte:*
 
Članstvo u Svijetu knjige je besplatno i traje najmanje 2 godine, a počinje teći u tromjesečju učlanjenja. Moja jedina obveza u klubu je kupiti barem 1 knjigu (ili bilo koji drugi artikl iz ponude) svaka 3 mjeseca, odnosno do roka za kupnju (20. 2., 20. 5., 20. 8. i 10. 11.), što iznosi najmanje 4 knjige (ili drugih artikala) godišnje, na što se potpisom ove pristupnice obvezujem. Svoju člansku obvezu mogu izvršiti slanjem narudžbenice iz besplatnog kataloga koji ću dobivati na kućnu adresu svaka 3 mjeseca, kupnjom u klupskome centru, putem internetske stranice ili telefonski. Ne naručim li ništa do roka za kupnju u pojedinom tromjesečju, Svijet knjige (pri Mozaiku knjiga d.o.o.) će mi poslati podsjetnik u obliku posebne ponude za kupnju s aktualnim hitovima. Poseban popust koji sam iskoristio/la pri upisu kao i pravo na primitak besplatne knjige vrijede samo ako tijekom 2 sljedeće godine redovno ispunjavam člansku obvezu (svaka 3 mjeseca kupim barem jednu knjigu ili neki drugi artikl) i ne istupim iz kluba prije isteka tog roka. U protivnom me Svijet knjige ima pravo za knjigu (ili knjige) koje sam pri upisu odabrao/la (ili dobio/la) besplatno, zadužiti za razliku do pune cijene te po isteku kvartala ispostaviti račun koji ću platiti u roku od 8 dana. Ako odmah po učlanjenju poželim istupiti iz kluba, mogu raskinuti članstvo u roku od 14 dana od dana učlanjenja te bez naknade vratiti primljene knjige. Nakon što prođu 2 godine mog članstva u klubu, koliko ono najkraće traje, ne moram slati zahtjev da ostanem u klubu, jer mi se članstvo automatski produžuje na još godinu dana – i tako nakon isteka svake sljedeće godine, osim ako u međuvremenu pisanim putem ne zatražim otkazivanje članstva. Tijekom trajanja članstva obavještavat ću klub o svim izmjenama koje mogu utjecati na ugovorni odnos među strankama. Potpisom ove pristupnice dajem suglasnost da Svijet knjige pri Mozaiku knjiga d.o.o. smije koristiti moje osobne podatke iz pristupnice za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, bez mogućnosti razmjene s drugima, a sa svrhom dostave daljnjih obavijesti o novim proizvodima. Moji osobni podaci čuvat će se dok pisanim putem ne zatražim brisanje iz zbirke. Mozaik knjiga d.o.o. jamči zaštitu mojih osobnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/03; NN 118/06; NN 41/08; NN 130/11; NN 160/11). Kao član(ica) kluba Svijet knjige pri Mozaiku knjiga d.o.o. imam sva prava koja mi pripadaju sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 79/07; NN 125/07; NN 79/09; NN 89/09; NN 133/09; NN 78/12; NN 41/14; NN 110/15). Ugovorne strane će sve eventualne sporove rješavati sporazumno. U suprotnom ugovaraju nadležnost Općinskog suda u Zagrebu. Mozaik knjiga d.o.o. Zagreb, Karlovačka cesta 24 A, OIB: 57010186553, MB: 3741672 kod Trgovačkog suda u Zagrebu. Direktor: Bojan Vidmar. 
 
Slažem se s općim uvjetima:*
 
 
 
 
 
 
Znate li da je vaša inačica preglednika Unknown zastarjela?
 
Vaš preglednik je:
 
Unknown, inačica 0.0.
 
Da bi vaše korisničko iskustvo prilikom posjeta našoj stranici bilo zadovoljavajuće, preporučujemo vam da ažurirate trenutačnu inačicu preglednika ili instalirate neki drugi preglednik. Popis najpopularnijih preglednika možete naći u nastavku.
 
Jednostavno kliknite na jednu od ikona i doći ćete do stranice s koje možete skinuti noviji preglednik.