Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Priručnici  /  Zdravlje / 

HLADNO PREŠANA ULJA

 
 
 
HLADNO PREŠANA ULJA
HLADNO PREŠANA ULJA
MARKO OBRANOVIĆ
Kataloški br.: 117275
Cijena: 55,00 KN
Klupska cijena: 50,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Uporijebite kvalitetna ulja u kozmetici i prehrani

Ulja su ponovo u modi! Jedite masno – jedite zdravo, preporučuju nutricionisti. Tajna je, naravno u ravnoteži i kvalitetnim hladno prešanim, nerafiniranim uljima u kojima su očuvana ljekovita svojstva. No istodobno, tržište je preplavilo i mnoštvo često neprovjerenih i nepouzdanih podataka.


Ova knjiga donosi znanstveno potvrđene informacije o dvadesetak najljekovitijih ulja na svijetu, od onih poznatih i udomaćenih poput maslinovog, sezamovog, suncokretovog i sve popularnijeg kokosovog i konopljinog ulja, do egzotičnih i rijetkih ulja poput ulja koštica marelica, sacha incha ulja, ulja noćurka i boražine, ulja crnog kima, podlanka i sibirskog cedra da spomenemo samo neka od njih. Naučite odabrati pravo ulje za sebe, bilo da se radi o prehrani ili kozmetici.

Iz ovog praktičnog priručnika saznajte: zašto su nam ulja potrebna i korisna, koje su dobrobiti hladno prešanih ulja, karakteristike i nutritivni sastav više od dvadeset ulja, praktične savjete i recepte za upotrebu u kuhinji, raznovrsne recepte za učinkovite prirodne kozmetičke pripravke.

StraniceStranice
124
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
130
 
VisinaVisina
200
 
DebljinaDebljina
7
 
JezikJezik
Hrvatski
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789532573237
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…