Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Ljubavni romani / 

ANĐEO ČUVAR

 
 
 
ANĐEO ČUVAR
ANĐEO ČUVAR
Kataloški br.: 117788
Cijena: 49,00 KN
Klupska cijena: 45,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja
Brod Smaragd plovio je morima noseći na sebi Pagana, opakoga gusara, mrskoga plemstvu jer im je otimao bogatstvo i davao ga siromasima. Markiz od Cainewooda zakleo se da će uhvatiti toga gusara jer mu je ubio brata. Smislivši lukav osvetnički plan, nadomak je svome cilju…
Ali s njegova ga puta skrene Jade, zanosna ljepotica valovite crvene kose i očiju boje zelenih dragulja. Kad se pojavi na vratima očajnički tražeći njegovu zaštitu, markiz pristaje zaštititi je od razbojnika koji žele njezinu smrt. Uskoro ga uvuku u opasnu igru, prepunu tajni i intriga.
 
A čini se i da Jade nije onakva kakvom se u početku prikazala… Nikad ga ni jedna žena nije tako očarala, nikada ni jednu nije toliko želio. No, kad Jade nevinim i divljim zanosom odgovori na njegovu strast, uvučeni su u mrežu izdaje koja će njihovu vezu, ali i živote staviti na kušnju! Otkriće šokantne tajne uzdrmat će iz temelja njihovu tek rođenu ljubav. Mogu li Caine i Jade preživjeti sve opasnosti kojima su izloženi? Je li njihova ljubav dovoljno jaka da opstane unatoč svim zamkama i intrigama?
 
Autorica brojnih uspješnica, Julie Garwood, jedna je od najomiljenijih spisateljica današnjice. Do sada je tiskano više od trideset milijuna primjeraka njezinih knjiga. U ovoj nas nezaboravnoj pustolovini punoj strasti i zapleta vodi do uzbudljivog i šokantnoga kraja. Do sada su joj na hrvatski jezik prevedene knjige Spas, Dvorci, Crvena ruža, Ružičasta ruža, Bijela ruža, Čast, Nevjesta, Tajna i Trofej.
 
„Zbog žestoke senzualnosti i sirove strasti, Julie Garwood nema premca.“
– Romantic Times       
StraniceStranice
372
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
125
 
VisinaVisina
188
 
DebljinaDebljina
28
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531423311
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…