Info
Kategorije
Fiksni tečaj 1 € = 7,53450 KN
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Mali svijet / 

NAJGORA DJECA NA SVIJETU 2

 
 
 
NAJGORA DJECA NA SVIJETU 2
NAJGORA DJECA NA SVIJETU 2
Kataloški br.: 118216
Cijena: 13,14 € / 99,00 KN
Klupska cijena: 4,00 € / 30,14 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Nove urnebesno duhovite i poučne priče o djeci s lošim navikama

 

“Dobra djeca su ti strašno dosadna?

Želiš li upoznati najgoru djecu na kugli zemaljskoj?

Pretpostavljam da želiš.

Slobodno uđi…”
David Walliams

 

U ovoj knjizi pročitat ćete sjajne nove priče o djeci koja imaju tako grozne navike u svom svakodnevnom životu da ih autor ovdje dovodi do apsurda. Na taj način on djecu usmjerava prema dobrom ponašanju i boljim navikama.

 

 

Od 2008. godine do današnjeg dana, David Walliams potpuno je osvojio svijet dječje književnosti. Njegovi su romani prevedeni na više od 40 jezika, a samo su u Velikoj Britaniji prodani u više od 11 milijuna primjeraka. Walliamsove su romane kritičari ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom.

 

Rođeni Londonac, Tony Ross, umjetničku je akademiju pohađao u Liverpoolu i otada radi kao grafičar dizajnerskih i reklamnih agencija. Njegovi su stripovi objavljivani u slavnim tiskovinama diljem svijeta. Prva mu je knjiga, Hugo i cica zima, objavljena 1972. godine. Otada je Tony napisao više od 100 knjiga, a ilustrirao više od 2000! Njegova djela Grubijan i Mala princeza pretvorena su u televizijske serije. Prve tri slikovnice koje su David i Tony zajedno stvorili, Pomalo dosadan slon, Prvi vodenkonj na mjesecu i Medvjed koji je vikao: „Bu!“, redom su osvajale prva mjesta na ljestvicama bestselera. David i Tony također su surađivali na šest Davidovih nevjerojatno uspješnih dječjih romana − Mali milijarder, Banditska bakica, Bljakburger, Zla zubarica, Tetka probisvjetka i Djedov veliki bijeg, kao i na uspješnoj zbirci pripovjedaka, Najgora djeca na svijetu.

 

StraniceStranice
286
 
UvezUvez
Tvrda
 
ŠirinaŠirina
160
 
VisinaVisina
205
 
DebljinaDebljina
22
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
66
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531423618
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…