Info
Kategorije
0
0,00kn
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Beletristika / 

UNAKAŽEN

 
 
 
UNAKAŽEN
UNAKAŽEN
Kataloški br.: 118398
Cijena: 129,00 KN
Klupska cijena: 109,00 KN
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Okrutna ubojstva, seksualni skandal, (ne)vidljivi ožiljci…

 

U staračkom domu pronađeno je mrtvo tijelo starice. Zadavljena je, a oči su joj stravično unakažene. Nedugo potom, u svom stanu pronađena je zadavljena mlada žena. Policija tapka u mraku. Jesu li ubojstva povezana?

Ministrica pravosuđa Trine Juul-Osmundsen optužena je za seksualno napastovanje mladog političara. Mediji traže njezinu glavu. Ona šuti. Krije li taj skandal nešto mnogo opasnije?

Nose li i ubojica i žrtve oku nevidljive ožiljke u čijem razotkrivanju i leži ključ razrješenja zločina? Novinar Henning Juul zasigurno nosi. Dok se pokušava dokopati informacije više o ubojstvima, ali i dokučiti što sve krije ministrica, rasvjetljavanje tragedije koja je njemu unakazila život nikad nije bilo dalje. Ili mu se tako samo čini…

 

Thomas Enger (1973.) norveški je autor kriminalističkih bestselera prevedenih na više od dvadeset svjetskih jezika. Opečen (2010.) je njegov prvi roman u serijalu o novinaru Henningu Juulu. Drugi roman iz serije Proboden objavljen je 2011. godine. Oba su romana otkupljena za filmsku ekranizaciju. Osim pisanjem, bavi se i glazbom. Živi i radi u Oslu.

 

StraniceStranice
376
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
150
 
VisinaVisina
230
 
DebljinaDebljina
28
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789533490915
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…