Info
Kategorije
0
0,00
Vaša košarica je prazna.
Brza narudžba
adresa e-pošte / članski broj:
Lozinka:
 
KNJIGE  /  Savjetnici / 

MOĆ TIŠINE

 
 
 
MOĆ TIŠINE
MOĆ TIŠINE
Super rabat
Kataloški br.: 118554
Cijena: 13,14 €
Klupska cijena: 11,81 €
Proizvoda nema na zalihi.
Opis
Pojedinosti
Mišljenja

Autorica bestselera Tišina otkriva kako je povučenost skrivena supermoć!

 

Nekomu tko je tih i povučen potraga za vlastitim mjestom u svijetu često je zastrašujuće iskustvo, a glasno i jasno iznošenje vlastitoga stava gotovo nezamisliv pothvat. Međutim, introvertiranost zna biti i zapanjujuća pokretačka snaga – čak i temelj uistinu sjajnih postignuća poput, primjerice, izuma Appleova računala.

I najtiše osobe mogu ostvariti najveća svjetska postignuća upravo zahvaljujući – a nikako unatoč – svojoj povučenoj naravi. Smatrate li se prirodno sklonima introspekciji i kreativnosti, prihvatite se i cijenite takvima kakvi jeste.

Priručnik Moć tišine bavi se prednostima introvertiranog tipa osobnosti i teškoćama s kojima se takve osobe susreću, nudeći mnoštvo primjera iz stvarnog života i dočaravajući iskustva koja su introvertirane mlade osobe stekle u obitelji, školi ili prijateljstvu.

Budući da se ujedno nadovezuje na revolucionarna otkrića iz autoričina prvog bestselera, Tišina, motivirajuće je i prosvjetljujuće štivo namijenjeno zapravo introvertima i ekstrovertima. Otključajte, stoga, svoje skrivene moći i poslužite se njima kako biste ostavili blistavi trag – na svoj tih i povučen način!

Započnimo tihu revoluciju!

 

Susan Cain je spisateljica koja se specijalizirala za pisanje publicistike o psihološkim temama. Piše blog na PsychologyToday.com, a njezin članak o evolucijskim prednostima stidljivosti u New York Timesu bio je najkomentiraniji članak u tim novinama. Sedam godina radila je kao odvjetnica, zastupajući klijente kao J. P. Morgan i General Electric, a onda je postala savjetnica u pregovaranju. Među njezinim klijentima bili su i Merrill Lynch i Sherman & Sterling. Susan Cain diplomirala je na Sveučilištu Princeton i na Harvardu. Živi u New Yorku sa suprugom i sinovima.

 

StraniceStranice
274
 
UvezUvez
Meka
 
ŠirinaŠirina
130
 
VisinaVisina
187
 
DebljinaDebljina
21
 
Stanica u kataloguStanica u katalogu
80
 
ISBN/EAN:
ISBN/EAN:
9789531423779
 
Kupci koji su gledali ovaj proizvod, pogledali su i…